PRVO NAS BOMBARDOVAO, SAD NAS ZOVE U NATO

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

proka

Legenda
Poruka
57.100

PRVO NAS BOMBARDOVAO, SAD NAS ZOVE U NATO:​

Ratni zločinac Vesli Klark želi Srbiju u alijansi zla

SREĆAN sam što je Crna Gora članica NATO, a nadam se da će joj se pridružiti i ostale države na Zapadnom Balkanu, rekao je u intervjuu za Glas Amerike bivši komandant snaga Alijanse u Evropi Vesli Klark povodom četvrte godišnjice crnogorskog članstva.

Klark ističe da je Crna Gora suverena zemlja koja će sama odlučivati o svom doprinosu NATO.

Odluka Severnoatlantskog saveza da primi Crnu Goru kao 29-članicu bila je veoma dobra, a Podgorica se odlučila na taj potez da bi bila deo Zapada, ocenio je penzionisani američki general.

- To je način da se pokažu principi, da se kultura preusmeri sa 19. veka i korupcije na Balkanu na nešto što više doprinosi ličnim slobodama i ekonomskom razvoju. NATO je bezbednosni temelj koji je podrška Evropskoj uniji u tom pogledu. Mislim da je to bila dobra odluka i nadam se da će je crnogorski narod poštovati - naglasio je Klark.

Klark želi da se Crnoj Gori u NATO jednog dana pridruži i Srbija, kao i celi region Zapadnog Balkana.

- NATO je savetodavna organizacija. Kada diplomate i vojska rade zajedno na određenim pitanjima, to onda utiče na druge stvari i pomaže da se reše druga regionalna pitanja. Kada govorite zajedničkim jezikom o zajedničkim problemima, gradite poverenje među susedima. To je važno. Tako se sprečavaju rat i konflikti - zaključuje bivši američki vojni zvaničnik.

https://www.novosti.rs/vesti/politi...zlocinac-vesli-klark-zeli-srbiju-alijansi-zla

meni to liči na klasično ponašanje reketaša

REKETAŠ NATO ti prvo sam napravi problem pa se onda ponudi da ti ga reši

i to samo za malu mesečnu ili godišnju apanažu
kakoi radi NATO, svaka država članica mora da plaća par procenata od svog bruto društvenog proizvoda za zaštitu kao "članarinu"

a šta je to nego ponašanje reketaša ???

Рекламе без прекида... Запад се рекламира врло гласно, Руси тише али се то код нас добро чује.

Хоћемо ли да купимо стране авионе, камионе... са запада или са истока?

Или да пробамо да направимо своје?

У ствари, да наравимо референдум, али да буде добро објашњено да ако се прикључимо некој страни да ће нам врата бити затворена на осталим странама.
Не би то било једноставно питање.
Можда неки овде рекламирају културу (мада, пошто ријалити куплераји имају беспрекидан тв пренос, питање је...), али наша економија широко сарађује са западом.

Нама је најбоље решење (за наредних барем 20 година) да будемо потпуно војно неутрални. Да сарађујемо са свима (данас је немогуће немати сарадњу), да купујемо са свих страна по мало (то већ чинимо), па када овај сукоб прође, да размислимо шта даље.
А питање је када ће се уопште овај сукоб истока и запада завршити.

PRVO NAS BOMBARDOVAO, SAD NAS ZOVE U NATO:​

Ratni zločinac Vesli Klark želi Srbiju u alijansi zla

SREĆAN sam što je Crna Gora članica NATO, a nadam se da će joj se pridružiti i ostale države na Zapadnom Balkanu, rekao je u intervjuu za Glas Amerike bivši komandant snaga Alijanse u Evropi Vesli Klark povodom četvrte godišnjice crnogorskog članstva.

Klark ističe da je Crna Gora suverena zemlja koja će sama odlučivati o svom doprinosu NATO.

Odluka Severnoatlantskog saveza da primi Crnu Goru kao 29-članicu bila je veoma dobra, a Podgorica se odlučila na taj potez da bi bila deo Zapada, ocenio je penzionisani američki general.

- To je način da se pokažu principi, da se kultura preusmeri sa 19. veka i korupcije na Balkanu na nešto što više doprinosi ličnim slobodama i ekonomskom razvoju. NATO je bezbednosni temelj koji je podrška Evropskoj uniji u tom pogledu. Mislim da je to bila dobra odluka i nadam se da će je crnogorski narod poštovati - naglasio je Klark.

Klark želi da se Crnoj Gori u NATO jednog dana pridruži i Srbija, kao i celi region Zapadnog Balkana.

- NATO je savetodavna organizacija. Kada diplomate i vojska rade zajedno na određenim pitanjima, to onda utiče na druge stvari i pomaže da se reše druga regionalna pitanja. Kada govorite zajedničkim jezikom o zajedničkim problemima, gradite poverenje među susedima. To je važno. Tako se sprečavaju rat i konflikti - zaključuje bivši američki vojni zvaničnik.

https://www.novosti.rs/vesti/politi...zlocinac-vesli-klark-zeli-srbiju-alijansi-zla

meni to liči na klasično ponašanje reketaša

REKETAŠ NATO ti prvo sam napravi problem pa se onda ponudi da ti ga reši

i to samo za malu mesečnu ili godišnju apanažu
kakoi radi NATO, svaka država članica mora da plaća par procenata od svog bruto društvenog proizvoda za zaštitu kao "članarinu"

a šta je to nego ponašanje reketaša ???
Takva je to gamad,ako ne moze na silu,onda ce upotrbiti sva moguca sredstva.

Као да се ми утамничени питамо где ћемо и у који ћемо затвор ? Има важнијих ствари у државничким пословима када станеш да преговараш са империјама, а не да се недостојно курв.аш, ("свима ћу направити фелацио")

Курвица као што је АВ нема стратегију, али има превртљивост, непостојаност и подлост.

Таквог су хтели, па ето им сви његови потписи без гаранције !

СОФА споразум омогућује НАТО-у да интервенише у Србији.

Ја мислим да би АВ потписао и са Русима и са Кинезима и Индијцима, када би се и ови бавили тим окупаторским протекторатима.

То је такав, социопатски, марионетски, и кукавички профил. Брозовштина је дубоко у њима - дериштима партизанштине

20201121_160727.jpg

daj bože u toj situaciji da udju sa pešadijom
ni jedan se neće kući vratiti

Стварно ?

Брозови бумери и деца бумера су неспособни, грађанштина је ДругоСрбијанска и декадентна, цивилштина је издајничка јер је кукавичка и неморална, КразубоСрбијанци су пука сиротиња и терет да је водимо као нарикаче, када нам побију свих 15,000 војника...

Ти још живиш у 1980-тим год. прошлог миленијума... :kafa:

Стварно ?

Брозови бумери и деца бумера су неспособни, грађанштина је ДругоСрбијанска и декадентна, цивилштина је издајничка јер је кукавичка и неморална, КразубоСрбијанци су пука сиротиња и терет да је водимо као нарикаче, када нам побију свих 15,000 војника...

Kako ti to gledaš kao bumer i boljševik

Oni su vec probali vise puta na silu,ali im nije uspelo.Jedino ako nas neki dupelizac od politicara proda.

Према СОФА, могу да интервенишу.

Они сами говоре као издајник Џегуар и Комикс, да Србија није довољно платила и патила и да је на неки начин треба окупирати а у Београду успоставити протекторат као у БиХ и Косово Репубљик.

Има овде пуно тих форумских кукавица цивилштине, који ће сутра бацати цвеће на крај суверености Србије !

Стварно ?

ja ću minimum povesti trojicu natovca sa sobom, a ti?

Poslednja izmena:

Back