DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
to za ovu lusi lu, atavizam utrčala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jooooj, stalo mi je mnogo.... Daj pomagaaaaj ako Boga znash... xD

jebbote jednom u pet god dobijem kompliment i ovi to obrišu![]()

Mnogo smo otishli od teme, pa da se vratimo.... Ova/ovaj Atavizam me podseca na mrguda....![]()
Ja mrgud?
Ej devojko... ne znas ti Atavizam dobro... Atavizam siri srecu i ljubav...
:*Hmmmm.... Neshto nisam primetila, al boze moj, videcemo vec.... Mozda sam pogreshno procenila, a ako je tako, ja se izvinjavam.:*

Nemas sta da se izvinjavas... videces naravno koliko Atavizam moze biti jedno divno, nezno stvorenjce... koje samo mozes da mazis, pazis i zoves Djole... ako si lezbejka javi mi se u pp...![]()

Hmmmm, nisam lezbejka, al moze neki hot neshto, nemam nishta protiv.... Mogla bih malo da eksperimentishem sa devojkom....![]()

Hmmmm, nisam lezbejka, al moze neki hot neshto, nemam nishta protiv.... Mogla bih malo da eksperimentishem sa devojkom....![]()

Nemo' to pises javno ce te spopadnu paljevine ove... ih ti naivna naivna devojko... moze slika guzice u pp..![]()
i ako mi se svidi tvoja xD

ćerke može da ti budu pedofilu 1veselo, hot
- - - - - - - - - -
i meni i meni
moze trojka?![]()

neću te ispalim živ mi ti
evo neke mi slale pa nek ti kažu jel sam dao drugima
ćerke može da ti budu pedofilu 1
Ti si covek ozenjen, sa sitnom decom i drzavnom sluzbom. Sram te bilo!

Pa za mene si znao da sam maloletna pa te to nije sprecilo da saljes svoj mali penis u moj inbox...![]()
kad vim njega prva asocijacija mi stodvajesčetvorka, betonski patuljci i čizmice na travnjakusta bre pedofil odkud znam koliko gidina ima
- - - - - - - - - -
a i hapsi skolarke i pipa ih ono ko fol pretresuje ih![]()