Prvih 5 stvari koje uradite kad se probudite

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja ne legnem
mene obicno uspavanu iz fotelje sprovode do kreveta :lol:
samo se ugasim kad mi se baterija isprazni nebitno gde se zateknem
Исто :rotf:

Колико пута сам се будила покривена а задпала бзвз уз ТВ, клинац ме док је био мали види и покрије :heart:
А једном сам му заспала у крилу, он ми чачкао косу и после неког времена ме буди:"Устај! Доста си се ту бушкала!" Од тада нам је то израз за мажење- бушкање :lol:

Do 2015-e sam prvi put jela za ručak, od te godine doručkujem svako jutro dok pravim kafu. Ako nemam vremena da gustiram kafu jedno sat vremena, neću je ni piti. Piću je negde napolju, ali ću doručkovati obavezno. Volim i u gradu da kupim neko pecivo, ako naletima na neko fino vruće, hladno ne jedem ništa od testa.

Ево након седмодневног редовног праћења самог себе утврдио сам којих је то првих пет ствари које

урадим кад се пробудим.

1. Отворим очи. Ни ја на ово до сада нисам обраћао пажњу, јер сам не знам због чега сматрао

да се будим тек кад отворим очи, међутим није, будан сам пре отварања очију.

Отприлике као оно кад затворите очи, а још нисте заспали, исти правац, само супротан смер.

2. Унутрашњи духовни "лајф коуч" упућује, вечно за ленствовање заинтересованом телу, низ мотивационих

порука: Устај!...... Устај мрцино!..... Устај стоко!.... Устај морону!...

3. Успостављам духовно-телесну заједницу са самим собом, јутарње јединство духа, душе и тела.

4. Као духовно-душевно-телесна целина устајем из кревета.

5. Тело надвладава дух и идем да пишaм.

А онда ваља помоћи и комшијама да не закасне на посао:

Back