Prvih 5 stvari koje uradite kad se probudite

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
1. Отварам прозор широм, ако није
2. Пуштам ТВ да не буде "глуво"
3. Намештам кревет
4. Одлазим у купатило и тамо све по реду
5. Ако радим- Пеглам шта ћу обући, јер не пеглам одећу пре слагања у орман него непосредно пре облачења
Ако не радим- правим кафу

ako radim ujutro

idem u wc
usput stavim kafu i otvorim prozore
u povratku zakuvam kafu i eventualno zatvorim prozore (zavisi od godisnjeg doba)
zapalim cigaretu
pijem kafu
gledam u jednu tacku

ako ne radim ujutro

idem u wc
usput stavim kafu i otovrim prozore
u povratku zakuvam kafu i eventualno zatvorim prozore (zavisi od godisnjeg doba)
ukljucim komp
zapalim cigaretu
sednem
pijem kafu 2 sata i gledam u monitor

povremeno imam jutarnje radosti u vidu intimnog druzenja sa srecicom u danima kada ne radim ujutro.

ako radim ujutro

idem u wc
usput stavim kafu i otvorim prozore
zapalim cigaretu
pijem kafu
gledam u jednu tacku

ako ne radim ujutro

idem u wc
usput stavim kafu i otovrim prozore
ukljucim komp
zapalim cigaretu
sednem
pijem kafu 2 sata i gledam u monitor

povremeno imam jutarnje radosti u vidu intimnog druzenja sa srecicom u danima kada ne radim ujutro.
Аха... Када си код интимног дружења ујутру...
Јуче сам тааако била нервозна. Ужас од жене. И јутрос се будимо тако и након интимног дружења кажем овом мом "Ако си мислио да ћеш тако истерати ђавола из мене, прешао си се" и наставим да гунђам :mrgreen:

ne namestam krevet nikada, ne mogu ujutro da podnesem zvuke (narocito rano ujutro) i ne mogu da govorim....samo da kuckam po tastaturi.
Ако нешто мрзим то је да се вратим у неуредан стан. Никада не излазим из куће без нсмештеног кревета. Нервира ме иначе све раскопусано.
Роспија сам, шта ћу :lol:

Ако нешто мрзим то је да се вратим у неуредан стан. Никада не излазим из куће без нсмештеног кревета. Нервира ме иначе све раскопусано.

Ја без опраних судова.

pa kad nece sam krevet da se namesti, ja mu ne mogu pomoci. :lol:

ti bi tacno fras dozivela da porvedes par dana sa mnom. :rotf:

ja se ne sminkam pod 1. zato sto volim scensku sminku, sa kojom bi me odvukli u prvu ludaru da izadjem takva 2. zato sto je sminkanje stvar navike, i to se stice u tinejdzerskim godinama, a ja sma imala casove koji pocinju od 7:30 i isla sam sa banovog brda na pancevacki put u skolu. ustajala sam u 5:45 i kretala u 6:15 od kuce...ja ne znam gde se tu sminka mogla uklopiti.

a za praksu na farmi 1 nedlejno u 4 ujutro sam morala da ustanem...:sad2:

Back