Prvi zalogaj (sve po redu)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znaci odgovor je NE, NISAM

Ne - mora da znaci, mozda jesi, ko je postavio pitanje u kojem se trazi znacenje odgovora
11999a.gif
pogresan odgovor

Da li ste se ikad u zivotu zapitali zasto prvo stavljate hleb u usta, a nakon toga drugu hranu kasikom/viljuskom?
11999a.gif

Ne stavljam prvo hleb, već ono što mi je na kašici/viljušci. Kontam da je to zato što ih držim u desnoj ruci, a dešnjakinja sam, pa mi mahinalno prvo desna ruka krene prema ustima. Ne znam... nisam nikada ni razmišljala o tome, ovo mi je prvo palo na pamet.

11999a.gif
zahvaljujem...

..........
images

ahaha.ahaha...hhhah
opet si usao u spam, OFICIR!

vrati se, procitaj, razmisli pa odgovori, ljubazno si zamoljen po drugi put.
11999a.gif
Da li ste se ikad zapitali zasto prvo stavljate hleb, a nakon toga drugu hranu kasikom/viljuskom?
11999a.gif

Ne pratite, vama je postavljeno ovo pitanje...............
images

Ne stavljam prvo hleb, već ono što mi je na kašici/viljušci. Kontam da je to zato što ih držim u desnoj ruci, a dešnjakinja sam, pa mi mahinalno prvo desna ruka krene prema ustima. Ne znam... nisam nikada ni razmišljala o tome, ovo mi je prvo palo na pamet.

zavisi koju hranu jedem ...

Jesam... ako jedem nešto tečno... pa logično je.. Ako jedem nešto klasično svejedno mi je, šta prvo uhvatim

Nejedem hleb pa i ne zamaram onda mozak tim pitanjem

Da li ste se ikad u zivotu zapitali zasto prvo stavljate hleb u usta, a nakon toga drugu hranu kasikom/viljuskom?
11999a.gif

Ja sam "naopako" rodjena.:) Prvo stavljam hranu u usta, pa tek onda hleb. Ali, hleb jako retko i jedem. Kada pogledam sebe, pitam se, jedem li ja išta uopšte? :) Imam ja onu specijalizovanu srebrnu kašikicu, a na crhu jedno srdašce, kojom svaki dan "odvadjam" deo sebe, na suvo. Pitam se, šta će mi hleb, ondaK? Da mi en bude muka jeam li brzo ručkala, ili da mi en bude muka, od sebe same? :) Karikiram. :) Šalu na stranu, retko jedem hleb, gotovo uopšte ne. I dok sma ga jela, nikada nisma prvo jela hleb, pa onda stavljala hranu. Ja radim sve...Naopako. Da ne kažem, naopačke. Nisam od "savršenih ". :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back