Kamael
Buduća legenda
- Poruka
- 40.857
Znaci odgovor je NE, NISAM
Ne - mora da znaci, mozda jesi, ko je postavio pitanje u kojem se trazi znacenje odgovora

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci odgovor je NE, NISAM
Ne - mora da znaci, mozda jesi, ko je postavio pitanje u kojem se trazi znacenje odgovorapogresan odgovor![]()
Da li ste se ikad u zivotu zapitali zasto prvo stavljate hleb u usta, a nakon toga drugu hranu kasikom/viljuskom?![]()
Nisam se zapitala ali eto tako mi se hoće
Da li ste se ikad zapitali zasto prvo stavljate hleb, a nakon toga drugu hranu kasikom/viljuskom?![]()
![]()
Da li ste se ikad u zivotu zapitali zasto prvo stavljate hleb u usta, a nakon toga drugu hranu kasikom/viljuskom?![]()
zahvaljujem...![]()
..........![]()
ahaha.ahaha...hhhah
opet si usao u spam, OFICIR!
vrati se, procitaj, razmisli pa odgovori, ljubazno si zamoljen po drugi put.
Da li ste se ikad zapitali zasto prvo stavljate hleb, a nakon toga drugu hranu kasikom/viljuskom?![]()
![]()
Ne stavljam prvo hleb, već ono što mi je na kašici/viljušci. Kontam da je to zato što ih držim u desnoj ruci, a dešnjakinja sam, pa mi mahinalno prvo desna ruka krene prema ustima. Ne znam... nisam nikada ni razmišljala o tome, ovo mi je prvo palo na pamet.
zavisi koju hranu jedem ...
Jesam... ako jedem nešto tečno... pa logično je.. Ako jedem nešto klasično svejedno mi je, šta prvo uhvatim
Nejedem hleb pa i ne zamaram onda mozak tim pitanjem