Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Pamtite li kad me je prvi put uštinula tokom seksića? Ok, aj ako ne to onda pamtite li kad vas je prvi put uštinula u seksiću? I za žene naravno isto pitanje, sećaš li se kad si me prvi put uštinula u seksiću?
dok sam otvarao temu mislio sam na uštipak što se pravi pa kao da l vam je prvi uštipak najslađi..da da.. kao i prva palačinka koja nikada nije savršena, onu što treba baciti..ma šta da se baci daj je čiči..
Bouže Ruki, al si ti perverzna...
Meni jedna onomad rekla da hoće da je stisnem da procuri ko džem iz krofne. Ja bio preneražen!
Nisam znao da si i ti od tijeh...
Bouže Ruki, al si ti perverzna...
Meni jedna onomad rekla da hoće da je stisnem da procuri ko džem iz krofne. Ja bio preneražen!
Nisam znao da si i ti od tijeh...
Znaš kako kažu - kome je suđeno da bude eben, gaće mu same spadaju. Takva mi sudbina da me perverznjače napadaju...
Lako je tebi kad si debela, pa mogu da ti tepaju da si krofnica i uštipčić...
Ja sam isto debeo, ali komplimenti meni se kreću od "prase", preko "krme" do "svinja muška".
Znaš kako kažu - kome je suđeno da bude eben, gaće mu same spadaju. Takva mi sudbina da me perverznjače napadaju...
Lako je tebi kad si debela, pa mogu da ti tepaju da si krofnica i uštipčić...
Ja sam isto debeo, ali komplimenti meni se kreću od "prase", preko "krme" do "svinja muška".