PUKLA BOMBA! On je PRVI SRBIN koji će obući dres fudbalske reprezentacije tzv. Kosova i nosi ime LEGENDE Crvene zvezde

Da li je Ilići izdao Srbe?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
89.821
PUKLA BOMBA! On je PRVI SRBIN koji će obući dres fudbalske reprezentacije tzv. Kosova i nosi ime LEGENDE Crvene zvezde
Fudbalska reprezentacija Kosova
FOTO: PROFIMEDIA
Mladi 17-godišnji fudbaler Ilija Ivić, koji je nedavno potpisao prvi profesionalni ugovor i to sa Fljamurtarijem, našao se na spisku reprezentacije Fudbalskog saveza Kosova za igrače mlađe od 19 godina.

Ivić je prihvatanjem poziva postao prvi igrač srpskog porekla koji će nastupiti za neku selekciju reprezentacije FS Kosova, najmlađe fudbalske reprezentacije u Evropi.
Mladi fudbaler rođen je u Prištini, a upućeni tvrde, kako prenosi “Nedeljnik” da je jedan od najtalentovanijih igrača u Evropi u svom uzrastu. Igra na poziciji štopera.

Inače, selektor upravo te selekcije Ramiz Krasnići, nesuđena zvezda Partizana, rekao je ranije za “Danas” da drži Ivića na oku.
- Mene kao trenera, a ni Fudbalski savez, uopšte ne interesuje ko je koje nacije ili vere. On je jedan od većih talenata. Igra centralnog odbrambenog igrača. Ima izuzetnu visinu, veoma je inteligentan igrač i momak koji je na utakmicama pokazao da može da se računa na njega. Kao selektor reprezentacije do 19 godina gledao sam nekoliko utakmica i dečko mi se svideo kao igrač i kao karakter. Posle utakmice sam razgovarao sa njim, pohvalio sam ga i rekao sam mu da će ukoliko nastavi tako, biti jedan od potencijalnih kandidata za reprezentaciju ako želi, samo da malo smanji kilažu - navodi Krasnići.

Izgleda da je smršao...

https://sport.blic.rs/fudbal/evropski-fudbal/prvi-srbin-u-reprezentaciji-kosova-ilija-ivic/hq5j9ss

Не знам да ли да метнем тему на ПДФ Политика, или на ПДФ Спорт?

али...какве везе ово има са спортом?

А у чему је разлика између овог дечака и рецимо Бамби Пожаревац или ПКБ или Витал или Рубин или било шта друго што се (не)продаје од наших производа на АП КиМ*?
Они продају производе, па још кукају што имају губитке од такси, а он дечко продаје себе, јер је сам себи производ.
Сад ће неко да се ухвати за ово "...продаје себе..." да поентира, осећам.
Уосталом 90% станоградње у целој РС има порекло новца врло сумњиво, па се нико не гади на те паре....

А у чему је разлика између овог дечака и рецимо Бамби Пожаревац или ПКБ или Витал или Рубин или било шта друго што се (не)продаје од наших производа на АП КиМ*?
Они продају производе, па још кукају што имају губитке од такси, а он дечко продаје себе, јер је сам себи производ.
Сад ће неко да се ухвати за ово "...продаје себе..." да поентира, осећам.
Уосталом 90% станоградње у целој РС има порекло новца врло сумњиво, па се нико не гади на те паре....
Pa mogao bi da proda sebe npr. Srbiji?

To je razlika između Šipaca i Srba, Šipci su ubijali poštare i šumare koji su radili za javna preduzeća čiji je vlasnk Republika Srbija a kada se kaže da je ovo malo kopile izdajnik onda svi Srbi vrište kako je to skandaloznao necivilizovano. Zato će Šipci u najmanju ruku doći do Niša.

Kosovo se solidno držalo u Ligi Nacija kao i Srbija. Igraće na proleće utakmice kao i mi za kvalifikacije na EURO. :lol:

Парови полуфинала баража (победници прво наведених мечева биће домаћини у финалу):

Ц:

Норвешка – Србија

Шкотска - Израел

Д:

Грузија - Белорусија

Северна Македонија - Косово

Полуфинални мечеви баража на програму су 26. марта, док су финални мечеви, после којих ће се знати сви учесници континенталног шампионата, на програму 31. марта.

Poslednja izmena:
Ко то шири лажне вести, јер:

Млади фудбалер Илија Ивић, Србин из Грачанице, добио је позив у омладинску косовску селекцију, али, за сада га, није прихватио.

Текст са твог линка.

“Poziv mi mnogo znači jer to pokazuje da neko ceni moj napredak. To mi je motiv za dalje, ali za sada je prvi tim u klubu važniji od reprezentacije”, rekao je Ivić za prištinski Telegrafi i dodao da će se u budućnosti pridružiti.

Текст са твог линка.

“Poziv mi mnogo znači jer to pokazuje da neko ceni moj napredak. To mi je motiv za dalje, ali za sada je prvi tim u klubu važniji od reprezentacije”, rekao je Ivić za prištinski Telegrafi i dodao da će se u budućnosti pridružiti.

Шта хоћеш? Да прихватим лаж, да је тај фудбалер ВЕЋ члан тзв неког тамо шиптарског чопора који тобож игра фудбал.....:rotf:

НИЈЕ ЈОШ НИШТА ПРИХВАТИО, лепо на српском каже Ивић. Можда си ти чуо нешто друго, али на шиптарском :bljak:

To je razlika između Šipaca i Srba, Šipci su ubijali poštare i šumare koji su radili za javna preduzeća čiji je vlasnk Republika Srbija a kada se kaže da je ovo malo kopile izdajnik onda svi Srbi vrište kako je to skandaloznao necivilizovano. Zato će Šipci u najmanju ruku doći do Niša.
Ахам, али ако треба убијати или некако другачије санкционисати, онда би требало почети од ових у Београду, а не од дечка који хоће да игра фудбал тамо где живи.

Ахам, али ако треба убијати или некако другачије санкционисати, онда би требало почети од ових у Београду, а не од дечка који хоће да игра фудбал тамо где живи.
Ja se slažem.

Back