Njegova mezimica
Početnik
- Poruka
- 26
najbolje nek ti lekar to kaže
Znam nisam mislila da pocnem na svoju ruku koliko god bila ocajna, ali eto prvi mesec prodje razocarenjem pa se plasim sledeceg ....ali naravno ne bi toliko rizikovala jer sam pronasla jednu devojku koje je bila tri dana na svoju ruku, dobila miom na jajniku i morali su da joj ga odstrane...u svakom slucaju hvala na savetu
.
cak sam i plakala kada sam dobila
ZATO STO SE PLASIM DA TA KILAZA KOJU SAM IMALA NIJE OSTAVILA TRAJNI STERILITET NA MENE...
.
...znam samo da sam ranije imala onaj providni sekret ali nemam ga vec par meseci, jedini sto sam osetila je da me levi jajnik malo bolucka ili probada par dana u mesecu zadnja dva tri meseca...mozda je to to...
Ali u prosloj trudnoci dok nisam ni znala da sam trudna bila je zima i otisla sam na planinu sa muzem....prvo me je zaboleo zub i popila sam dobru kutiju brufena, pa sam pala sa vrha stepenica direktno na dupe svom tezinom i na kraju sam nosila pretezak teret...kada sam dosla u grad i otkrila da sam trudna shvatila sam kakvu sam ludu srecu imala.
..ali to je to ..nisam ni znala nista pa se samo odrzalo bez presije i pritiska....inace kada sam bila kod zubarke i pitam je sme li anestizija da mi se da jer sam dan ranije otkrila da sam trudna a zubarka mi kaze...pile moja bila si ti i prosli put trudna videla sam ja odmah po desnima ali nisam htela nista da te pitam mislila sam da krijes, da neces da mi kazes
.
..ali eto ne mogu bez teretane a imam lose iskustvo sa njom...kada sam imala 21 godinu nisam ni znala da sam trudna i kada sam se vratila iz tereteane dok sam se tusirala beba je samo ispala mislim beba to je bilo mesec i po dana trudnoca....tako da se plasim da se opet to ne dogodi..
..
, uvek sam bila mirna i sto bi se reklo na nivou
ali mozda bi to samo povecalo nervozu, i malo pokvario odnos koji imas sa tm. Mozda bi se osecao kao neko ko je tu samo da ti naravi dete a ne neko s kim ti ZELIS da imas sex. Ne znam. Ne poznajem vas dovoljno da ti dam neki dobar savet.