Prvi simptomi trudnoce

Statističi je vrlo malo verovatno da u 38-moj godini zatrudniš od spermatozoida koji se krio u tebi 5 dana, a da još pri tom imaš miom na krvnom sudu, pa eto, vidiš, meni se desilo, tako da statistika nije baš pametna rabota.
BTW, statistiku sam polagala 12 puta na studijama, nikada je nisam polložila i nisam diplomirala samo zbog tog predmeta, izgleda mi sudbinski nije naklonjena.

Ovo pitanje se vjerovatno vec dosta puta provlacilo i po ovom i po svim drugim forumima, ali evo i ja bih svoj odgovor :mrgreen:
Kolika je vjerovatnoca da se zatrudni ukoliko je odnos upraznjavan za vrijeme plodnih dana (prekid snosaja), tj da se zatrudni od predejakulata?? Ipak, ja kontam da je za oplodnju potrebno malo vise od nekoliko spermatozoida koji se nadju u predejakulatu, (znam da je samo jedan potreban), ipak postoje statistike koliko ih se izgubi dok stigne do jajne celije prilikom potpune ejakulacije....pa eto, ako neko zna..da me rijesi sumnje, brige i dileme :D

pa mom bratu i snajki se desilo posle 2 godine
a sa druge strane meni i muzu nije 4 godine
a drugaru i njegovoj zeni posle 3 meseca
znaci desi se kad mu se hoce :mrgreen:
e sad koliki je procenat....bem li ga
po svemu sudeci jako mali
al kad ne ocekujes ili ne zelis jos da se desi,desi se :mrgreen:

pa mom bratu i snajki se desilo posle 2 godine
a sa druge strane meni i muzu nije 4 godine
a drugaru i njegovoj zeni posle 3 meseca
znaci desi se kad mu se hoce :mrgreen:
e sad koliki je procenat....bem li ga
po svemu sudeci jako mali
al kad ne ocekujes ili ne zelis jos da se desi,desi se :mrgreen:

Kako kome :hahaha: meni je do sada uspijevalo...i ovoga puta kad sam bila zabrinuta :D tako da... mislim da odustajem od te metode "kontracepcije" :mrgreen:

Jandrilino i ostali koji zeljno iscekujete trudnocu, zelim vam je od <3
U slicnoj smo situaciji, i dragi i ja vec sedam meseci pokusavamo da dobijemo bebicu...a jos nista. Iz meseca u mesec nadamo se, ali valjda ce biti uskoro. Stvarno se vise ne opterecujem kao ranije, ali svaki put iscekujem i umislim simptome kojih ni nema. Sada imam osecaj...daj Boze da sam u pravu. Informisacu vas ako bude novosti. :D

Da li se nekoj od vas desilo da je bila gotovo sigurna da je trudna, ali zatim, stigla i menstruacija.. a sa njom su nestali i svi simptomi pms (tj trudnoce, bar oni zajednicki) :)
Jedina razlika je bila u trajanju menstruacije... tri dana, a cetvrti i peti skroz slabo, skoro pa prestalo..a inace nije tako... Hmm... Da li ipak postoji mogucnost trudnoce ^^

Statističi je vrlo malo verovatno da u 38-moj godini zatrudniš od spermatozoida koji se krio u tebi 5 dana, a da još pri tom imaš miom na krvnom sudu, pa eto, vidiš, meni se desilo, tako da statistika nije baš pametna rabota.
BTW, statistiku sam polagala 12 puta na studijama, nikada je nisam polložila i nisam diplomirala samo zbog tog predmeta, izgleda mi sudbinski nije naklonjena.

:rotf: Šta fali, Enži je ko šećer! :heart:

Jandrilino i ostali koji zeljno iscekujete trudnocu, zelim vam je od <3
U slicnoj smo situaciji, i dragi i ja vec sedam meseci pokusavamo da dobijemo bebicu...a jos nista. Iz meseca u mesec nadamo se, ali valjda ce biti uskoro. Stvarno se vise ne opterecujem kao ranije, ali svaki put iscekujem i umislim simptome kojih ni nema. Sada imam osecaj...daj Boze da sam u pravu. Informisacu vas ako bude novosti. :D
hvala puno, takodje sve najbolje ti zelim :))))

Pms takodjer moze biti jedan od simptoma..samo sto su grudi jos vise osjetljivije..odnosno bradavice.:)

Hmm... pokusavam se sjetiti :) grudi su uobicajeno boljele kao i za vrijeme svakog pms-a.. a bradavice, normalne, bez boli ili pojacane osjetljivosti... :))) a u slucaju kada je pms jedan od simptoma, da li nakon toga prestaju ti simptomi ili se nastavljaju, ili mozda cak ubrzo vrate...

nemam trenutno love
ovih dana cu
prvo da sacekam da vidim hoce li doci meca ili ce zakasniti
sad sam bolje
necu se nervirati sta god da bude :****
ljubim vas

i meni su se tako videle crtice i bila sam trudna....granica detetkcije je takva da nema sanse da ti toliki budu hormoni a da nema trudnoce....trudna jesi i sad je samo na prirodi da li ce se zadrzati....drzim ti sipke :)....jako

Neizreciva, jesi radila test sa prvom jutarnjom?
U proljece inace sve poludi..

ma kakvi, dosla sa posla i odradila...cak sam piskila sat vremena pre toga....a kasnio mi menzis dva dana.....to su takvi testovi da mogu da budu negativni a da postoji trudnoca ali nikako lazno pozitivni....tj, samo u vrlo vrlo retkim slucajevima daju lazno pozitivan rezultat......

ti si znaci dva dana posle kasnjenja radila?
ja koza, uradila dva dana ranije ;) pa sad cekamo da izostane zapravo :D

:) e pazi, to je super sto su ti se crtice vec pojavile, znaci da hormona imas bas dosta.....ja sam prvu trudnocu detektovala nekih 7 dana nakon sto sam sumnjala da sam imala ovulaciju....hteli smo bebu i posto sam tada imala osecaj kad su mi ovulacije bas taj dan smo i imali nezasticen sex.....i ja uradila testic i isto tako bleda crta se pojavila....jos i danas cuvam taj test, crta se jos vidi :)

Back