- Poruka
- 636
Kada ste prvi put vodili ljubav ? Koliko ste tad imali godina ? Da li ste ikad vodili ljubav ? Itd ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zatvoren jeDovla:E a da te pitam... cemu sluzi onaj link koji sam stavio???![]()
Nazalost kod ove danasnje decurlije "vodjenje ljubavi" se i svodi samo na sex.nensy4ever:grrr
tema prvi SEX a ovamo kada ste prvi pyt vodili ljybav...
da li neko yopshte pravi razliq izmedjy toga jbttt![]()
nisu gluposti&postoji u praxiNixxx:Jaooooooooooo pali ono...Ja u životu nisam ''vodio ljubav'' to su gluposti. Taj izraz postoji u knjigama a u praxi NE to se jednostavno zove je*anje i nemojte sad te klinačke osnovačke fore da mi bacate ovde da vas ne bi izdanglirao jednog po jednog!
![]()
Pa brate Amerika je retardirana zemlja sa jos retardiranijim narodom. Jadno to dete (mislim na devojcicu) ko zna cime su je kljukali od samog rodjenja, kad moze da bude toliki debil...mare34:hm, znam za jedan slucaj u americi da je neki lik odveo ribu od 16 godina u sumu, da je poceo da je ljubi, skino joj gace...... itd.......
a riba nije provalila sta su radili.......
posle je saznala da se tako prave deca, mislila je da je to nesto bezobrazno, a kad joj je svrsio u lice, mislila je da se popiskio
believe or not
bravo...svaka chast...Nixxx:Jaooooooooooo pali ono...Ja u životu nisam ''vodio ljubav'' to su gluposti. Taj izraz postoji u knjigama a u praxi NE to se jednostavno zove je*anje i nemojte sad te klinačke osnovačke fore da mi bacate ovde da vas ne bi izdanglirao jednog po jednog!
![]()
vala bash... :|Dovla:Nazalost kod ove danasnje decurlije "vodjenje ljubavi" se i svodi samo na sex.
Neka nam je bog u pomoci...
Dovla:Nazalost kod ove danasnje decurlije "vodjenje ljubavi" se i svodi samo na sex.
Neka nam je bog u pomoci...