elekta
Aktivan član
- Poruka
- 1.610
slatka,nasmejana i spremne pice za dobar kres
da ti nemas kakav randevu u planu Dragane... cim se javljas na ove teme sto ih je plijesan ufatila...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
slatka,nasmejana i spremne pice za dobar kres
da ti nemas kakav randevu u planu Dragane... cim se javljas na ove teme sto ih je plijesan ufatila...![]()
Noge mi se odsijeku od straha, a ponekad se toliko prepadnem da se na kraju i ne pojavim na sastanku...Opasnija sam na rijecima nego na djelima...
ma oni ne primecuju tu tremu mozes slobodno da se pojavis...evo moj decko mene neku noc pita:kako to da nijesi uopste imala tremu na prvom sastanku....???ja kazem pa imala sam naravno i to prilicnu....a on opet:Ne bih ja bas rekao....eto,a ja sam cak i temu bila otvorila
mislim sta reci...
ne znam to je valjda normalno..ljudi hoce da se pokazu u najboljem svetlu i tako...nem pojma nemam frku ni kad otkidam na lika
dve case vina na eks pre izlaskaalkoloh je uvek resenje
![]()
znaci da su zene veste poput kameleona
da Dragi tako su svojevremeno zvali Lindu Evandjelistu..zena kameleon....mislim jel ti to oces da kazes da ti licim na nju...pa sto zaobilazis..budi direktan...znam ja da primim kompliment...hvala..hvala...![]()