Prvi sastanak!

Noge mi se odsijeku od straha, a ponekad se toliko prepadnem da se na kraju i ne pojavim na sastanku...Opasnija sam na rijecima nego na djelima...

ma oni ne primecuju tu tremu mozes slobodno da se pojavis...evo moj decko mene neku noc pita:kako to da nijesi uopste imala tremu na prvom sastanku....???ja kazem pa imala sam naravno i to prilicnu....a on opet:Ne bih ja bas rekao....:eek::eek: eto,a ja sam cak i temu bila otvorila:roll: mislim sta reci...

ma oni ne primecuju tu tremu mozes slobodno da se pojavis...evo moj decko mene neku noc pita:kako to da nijesi uopste imala tremu na prvom sastanku....???ja kazem pa imala sam naravno i to prilicnu....a on opet:Ne bih ja bas rekao....:eek::eek: eto,a ja sam cak i temu bila otvorila:roll: mislim sta reci...

znaci da su zene veste poput kameleona

ne znam to je valjda normalno..ljudi hoce da se pokazu u najboljem svetlu i tako...nem pojma nemam frku ni kad otkidam na lika
dve case vina na eks pre izlaska :P alkoloh je uvek resenje :lol:

uuuuu.a posle jesul ti creveni zubi....ja bih imala taj trip..da kao 'smrdim; na vino i da su mi crveni zubi....:eek:...a mozda ti pijes bijelo vino.ja preferiram vranac.mislim to kad sam bila kuci.ovdje samo roncim mlijeko, samu sebe podsjecam na mlado tele.

Back