Prvi put

vecina mladih devojaka ipak pravi neki izbor koji ce joj biti "prvi" , a "prvi" je ipak neko ko joj se dopada i prema kome ima odredjenu emotivnu naklonost...........a u tim godinama te prve emocije ostaju ukresane za ceo zivot. Secanje na te "prve" ipak kod mnogih zrelih zena pobudjuje romanticna secanja .......sto rezultira uzdahom.
Koliko ja znam, medju zenama, obicno se sa uzdahom i osmehom priseca prve ljubavi a ne prvog sexa.
Moze biti vezano, ali obicno nije.
Ali i kada se uzdahne za tom ljubavi, uizdise se za mladoscu i cistim emocijama, a ne za odredjenom osobom koja nije sustinski bitna u toj prici.
Lik zaboravimo, cesto i ime, ali emocije ne.

Koliko ja znam, medju zenama, obicno se sa uzdahom i osmehom priseca prve ljubavi a ne prvog sexa.
Moze biti vezano, ali obicno nije.
Ali i kada se uzdahne za tom ljubavi, uizdise se za mladoscu i cistim emocijama, a ne za odredjenom osobom koja nije sustinski bitna u toj prici.
Lik zaboravimo, cesto i ime, ali emocije ne.
jes, danas se junfer gubi na zurkama, u oblacima dima i mirisa alkohola, na redaljkama...........pa kad osvane jutro, mlada dama nema pojma ni da nema vise junfer a kamoli ko joj ga je "uzeo". Al to je ipak manjina.........ako se pogleda medju redovima.

jes, danas se junfer gubi na zurkama, u oblacima dima i mirisa alkohola, na redaljkama...........pa kad osvane jutro, mlada dama nema pojma ni da nema vise junfer a kamoli ko joj ga je "uzeo". Al to je ipak manjina.........ako se pogleda medju redovima.
Danas, kad je to danas, a sta je to nekad... al ajd...

Znam, tesko je svariti da vas je neka zaboravila posle X godina iako ste imali tu cast da joj budete prvi.
Lakse je da se postavi situacija tako kako je ti postavljas :lol:
Bez brige, ljubav se ne zaboravlja...iako je slika nesto mutna, dal zbog naocara, ili godina :D

Back