- Poruka
- 26
Zdravo, dame.
Da li ste razocarane vašim izborom muškarca za prvi put kada se osvrnete na to sada?
Da li ste razocarane vašim izborom muškarca za prvi put kada se osvrnete na to sada?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pojma nemam, bese to u nekom trecem zivotu. Jedva da se i secam.Zdravo, dame.
Davno bejasePojma nemam, bese to u nekom trecem zivotu. Jedva da se i secam.
A i nije uopste bitno za sled dogadjaja ... tako da izgleda da nisam.
![]()
ne znam, videcemo...Zdravo, dame.
Kakav je tvoj stav prema tome?ne znam, videcemo...
prema cemu?Kakav je tvoj stav prema tome?
Važnosti sa kime ces izgubiti nevinost.prema cemu?
oh to je veoma vazno.Važnosti sa kime ces izgubiti nevinost.
Interesantno. S obzirom da si nevina pretpostavicu da si maloletna. Ono što je pohvalno jeste to da imaš drugačiji pogled na to. Danas je teško imati svoj stav u kolektivu koji ismeva način razmišljanja kao što je tvoj.oh to je veoma vazno.
barem po mom nekom misljenju
ipak se samo jednom gubi nevinost.
zbog toga ne bi bilo na odmet da to bude sa osobom za koju posle necemo pricati svasta i kajati se sto je bilo sa njom
ja sam mozda malo previse staromodna sto glasam za prvu bracnu noc npr
Ne, nisam. Samo ne zelim tako brzo da protracim svoju nevinost.Interesantno. S obzirom da si nevina pretpostavicu da si maloletna. Ono što je pohvalno jeste to da imaš drugačiji pogled na to. Danas je teško imati svoj stav u kolektivu koji ismeva način razmišljanja kao što je tvoj.
Pozdravljam tvoju odluku.
Nema pravila u vremenu kada je svako dostojanstvo pojedinca obezvredjeno. Kada se na promenu partnera gleda kao na nesto pozeljno. Meni je u mladosti, pa tako i sada, ogavno biti sa devojkom koja je promenila pet frajera. Mozda zvuci sasavo, ali vidim je kao istrosenu krpu, drugorazrednu osobu.Ne, nisam. Samo ne zelim tako brzo da protracim svoju nevinost.
Pa da ali odlucila sam da ignorisem ismevanja i drugacija razmisljanja od mog.
Cekaj, zasto punoletne devojke ne smeju biti nevine? Mislim, ako sam nevina ne znaci da sam maloletna.
A pri tome, nazalost, sada deca sa 13 godina ostaju trudna...
podrzavam.prvi macici se u vodu bacaju bolje ne biti prvim nijednoj
za vas dame je bolje da to uradite sa neznancem, za kojima necete uzdisati ceo zivot posle toga.oh to je veoma vazno.
barem po mom nekom misljenju
ipak se samo jednom gubi nevinost.
zbog toga ne bi bilo na odmet da to bude sa osobom za koju posle necemo pricati svasta i kajati se sto je bilo sa njom
ja sam mozda malo previse staromodna sto glasam za prvu bracnu noc npr
pa posto nisi dama, ne mozes da nas razumes.za vas dame je bolje da to uradite sa neznancem, za kojima necete uzdisati ceo zivot posle toga.
Uopšte nisi moderna.Ne, nisam. Samo ne zelim tako brzo da protracim svoju nevinost.
Pa da ali odlucila sam da ignorisem ismevanja i drugacija razmisljanja od mog.
Cekaj, zasto punoletne devojke ne smeju biti nevine? Mislim, ako sam nevina ne znaci da sam maloletna.
A pri tome, nazalost, sada deca sa 13 godina ostaju trudna...
izgleda.Uopšte nisi moderna.![]()
Da si ga istetovirao ne bih se secao nego samo procitao.Prvi put je to bilo u nekadasnjoj JNA.
Ni imena joj se ne secam![]()
Od kud ti ideja da se uzdiše čitav život za bilo kim?za vas dame je bolje da to uradite sa neznancem, za kojima necete uzdisati ceo zivot posle toga.
Da si ga istetovirao ne bi se secao nego samo procitao.![]()
obozavam, ko i svaki balkanac,.............. al vidim stvarno da mnoge uzdisu za "prvim".......nekako ga pominju sa setom, nostalgijom, za necim sto je propusteno...........pa posto nisi dama, ne mozes da nas razumes.
a i sto, ti ne volis kao kad zene uzdisu za tobom jel? Da nisi derpe?
vecina mladih devojaka ipak pravi neki izbor koji ce joj biti "prvi" , a "prvi" je ipak neko ko joj se dopada i prema kome ima odredjenu emotivnu naklonost...........a u tim godinama te prve emocije ostaju ukresane za ceo zivot. Secanje na te "prve" ipak kod mnogih zrelih zena pobudjuje romanticna secanja .......sto rezultira uzdahom.Od kud ti ideja da se uzdiše čitav život za bilo kim?