prvi put

lepa zgodna neophodna

Zainteresovan član
Poruka
368
-silazi dole!
marta je doshla po mene.
pogledah se josh jednom u ogledalo ne bi lih se opet suverila da je sve na svom mestu.ugledah svoj odraz, pegavog nosa i ridje kose.
-gledash se hiljadu puta, dobro ti stoji ta plava maskara,reche marta i nasmeja se.
zna me dobro, od osnovne shkole smo potpuno nerazdvojne.
-hajde zakasnicemo i na 2 chas!! jedino ako ne zelish da opet krademo opravdanja.
-ne zelim, samo mi fali da mi opet vladanje kvari prosek.ne zelim. hocu da ovu 3 godinu zavrshim sa odlichnim uspehom!-rekoh samouvereno -ovaj put me nishta nece sprechiti!
-jel si zavrshila ket? -upita me.
-nisam, danas idem do zeljka,opet me je zvao kod sebe.njegovi su valja opet otishli negde-rekoh stavljajuci mindjushu u uvo.
-sht ce ti gorchin reci na to?
gorchin je bio moj prvi dechko.nikada mi se nije nishta posebno dopadao , ali je bio jako dobar.oduvek je imao neki , pa mozda i previshe zashtitnichki odnos prema meni.mozda zato shto je i sam imao mladju sestru koja je do dushe bila starija od mene godinu dana.
ja sam oduvek vazila za pravog buntovnika.divlje kovrdzave kose, iscepanih teksas pantalona, grudi chvrstih tek izrasliih, bila sam pravi pubertetlija koji nije znao za granicu.puna sebe korachala sam kao da je ceo svet tu samo da bi se meni prostrao pod noge.

-hajdemo vishe kasnimo! povuche me marta za ruku i bukvalno me izvuche iz stana.

-pokrivacesh me?
-ludacho jedna sve za tebe! mada znash da mi se to ne dopada.- reche marta grleci me polu nacirkana.
zeljko,to je bio lik iz kraja kog poznajem od malena.godinu dana sam se shunjala oko njegove zgrade ne bi li ga na neki nachin upoznala. sad sam bar mogla da skupim petlju, porasla sam.
secam ga se kad sam se doselila, imala sam 8 godina, a on 18.
leti bi nosio otkopchanu njegovu kariranu koshulju bez rukava. sunce bi milovalo njegove snazne, definisane mishice. trbuh popput chvrste doline mamio je pogled ka rubu njegovih pantolona

sad smo zajedno, bez obzira na onog dosadnog gorchina.

zvonim.
otvara.samo je u farmericama.
upijam ga pogledaom, tako zelim sve na njemu.
ulazim. sedam.
-hocesh pivo? upita dok pali dzoks.
ostavlja mi dzoint ide do frizidera po hladno pivo.
ja uvlachim kao da mi je prvi put, jer vecheras ce mi biti prvi put!
zelim ga ali sam uzbudjena! posle 2 meseca pipkanja po prolazima najzad cu ga osetiti u sebi. oseticu mushko koje proidire u mene, zeljno moje koze, moga tela.
vraca se sa dve krigle i dvolitarkom.
hvata me za ruku,polako privlachi k sebi.
pomera mi kosu sa vrata,njegove snazne ruke me obavijaju oko struka. nishe me,kao u ritmu neke neshujne, ne prisutne muzike.
ljubi me ovlash usana u vrat i uzdishe. kao da je i on na ovo chekoa dugo kao i ja.

dovodi me u sobu, seda na krevet.stavlja ruke na mene i pochinje da me miluje.od struka na dole.
njegovi stazni dlanovi ispunjeni venama koje se preplicu prelaze preko moje chvrste guze.
skidam majcu i lezem preko njega.
pletem prste po njegovoj kosi.mirishe na ulje..
prelazi rukama preko mojih grudi miluje ih nezno,kruzi dlanovima,..stiska me,.. ja zajechih.. prijalo mi je.krece da bude snazniji i odluchniji u pokretima.pochinje da me mesi kao da samo njemu pripadam , zaposeda ga osecaj strasti,..kao da ja vishe nisam prisutna.skida mi brushalter,kida..
zaranja glavu u moje poprsije,..krece da me ljudi jako,snazno,..
pochinje da me plashi.kao da gubi kontrolu nad sobom.
nastavlja da stiska moje nezne grudi, sve u jednolichnom ritmu.
otkopchava mi pantalone jednim potezom,i svachi ih,..pohlepno,..zeljno..
kao vampir koji je jedva dochekao mladu krv, ne bi li je se napio i sebe regenerisao.
bila sam mu potrebna,..zashto? ne znam..
osetila sam da zelli da prodre u mene,..da me obelezi,..zigoshe..
ali sada je vec bilo kasno.bila sam preslaba da se suprotstavim.
ostala sam u gacicama
(kad se setim koliko sam ih birala za taj prvi put,..kupila sam ih od svoje ushtedjevine.ne bi li taj prvi put bio poseban)
uvlachi ruku u njih i pochine da me miluje svojim prstima.
postaje mi nelagodno.
naglo me okrece na ledja.
osecam ga iza sebe.
kao neku neobuzdanu zivotinju..
shiri mi noge i ulece. jako snazno...
grom je rasparao celo nebo! moja dusha, ljubav , nevinost, su bili nozem izmasakrirani.
oshtar bol me raspara.tako neshto za zivota nisam osetila.
on krece da ulazi, izlazi iz mene kao zivotinja,..
dahce,..
nabija se, zvalchi se,.. izvija se..
ja vishe nishta ne osecam,.. glava mi je prazna,.. kao i imisli.
okrece me i baca se preko mene,ljubi me..
pochinje da uzdishe,.. izlazi i proliva po meni seme svog seksualnog naboja.osecaam toplinu po sebi,mozda jedinu koju sam osetila za celo veche.
ali ujedno i gadjenje. gnushanje prema njemu!
oblachim gacile, i majcu. i lezem na drugu stranu.
zelela sam da znam kad ce biti krvi? nemoguce da je nije bilo u toku odnosa.

-koja je najludja stvar koja ti se desilau toku sexa? upita me.

doshlo mi je da odem po kuhinjski noz da ga rasporim kao on mene svojim organom, mrzela sam ga! gadila sam ga se.
ali mu ipah rekoh
-ako nisi shvatio ,ti si mi prvi!
-on se uozbilji, to je jedna od onih faca koje vam izjavljuju saucheshce.nishta nije rekao.
ja sam samo otishla.usput sam pustila po koju suzu,..
vishe nisam bila devojchica,..postala sam devojka.

to je bio chovek sa kojim sam ostala josh 3 godine u vezi.

-ostala sam u gacicama
(kad se setim koliko sam ih birala za taj prvi put,..kupila sam ih od svoje ushtedjevine.ne bi li taj prvi put bio poseban)
uvlachi ruku u njih i pochine da me miluje svojim prstima.
postaje mi nelagodno.
naglo me okrece na ledja.
osecam ga iza sebe.
kao neku neobuzdanu zivotinju..
shiri mi noge i ulece. jako snazno...

Da li bi bila ljubazna da objasnis tacnu poziciju gde se on nalazio u tom trenutku? :mrgreen:

Back