Prvi put

• Začetnik teme Začetnik teme J.Is
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pišemo o tome dosta, a mora da si se susrela sa nekakvim problemom čim to te zanima-ne verujem da si samo bila

nervozna. Samo mogu ti reći da si to dobro primetila, tako nešto i jeste problem i trebalo bi da se svi ispričaju,

možda ima rešenja.
Ja ću ti reći da to zavisi od oba partnera. Ako on zna kako treba da je pripremi i šta bi trebalo da se desi,

devojka koja ne zna je veruj mi veoma zainteresovana i ni malo stidna, već kao malo zatečena. Moj problem je bio sa

takvim devojkama pošto nisu znale ni da li treba noge da se rašire ili podignu (hoće li ući ovde ili onde, a najgore

mi je bilo dok sam probao da ga nekako naguram i sav se malo uneo, a ona kaže,,NEMOJ GA U DUPE-kao tamo će više da

žulja,,), pa smo malo gubili vreme.
Ali kada sam ja prvi bio put na ispitu jedino nisam imao sreće da budem sa iskusnom devojkom već opet sa nabeđenim

pametnicama, kojih je ovde kod nas najviše i nisam uspevao nikako da je NABIJEM, ali smo se trljali. Onda sam

shvatio da bi tebalo da ga makar malo usmeri svojom ručicom, manje se snage izgubi, a i opusti se jer ne misli o

nekim strahovima, ne može se svaki put baš zatrudneti-ali treba biti upućen u mogućnosti, a ja mislim da smo svi to

makar čitali negde. Uglavnom ako je nezainteresovana tj. više brine kako će na nju to ostaviti utisak onda frajer

**** sam za sebe i najčešće brzo i svrši, mada ako je zagrejan onda je i okrene par poza, ali to je sve. (Kao lizne

me po stomaku do kite pa kao lizne i glavić i to ti je, ona ga pušila!) A neću nikada zaboravit, moje prvo iskustvo

mi je non - stop gurala kukove ka ustima, a bila je obučena, a farmerke sve grebu, kao da je liznem, a kada smo se

skinuli stisnula noge kao da čuva loptice da ne ispadnu. SMEŠNO ALI PRVI JE PUT, MADA JE UVEK NEKAKO!
KURTON! ja ga nisam stavljao, ali posle kada jesam malo se i gubila žar, jer desi se da mi kažu: ,,Ajde proćiće me

volja,,
I tako uglavnom kada se dođe nekako do krese, sve to što ljudi svašta navode pada u vodu jer čim počne ljubljenje

kreću i sokovi, ruke rade svoje i niko ne braća pažnju da li su joj sise male ili mu je kratak alat, sve se svodi na

borbu oko rupe, pa ako je ljubav onda ima prostora i za komentare i promene taktike, ali je gadno ako je samo u

pitanju kresa, tu se najčešće i počinje sa brukom i ogovaranjem.

Back