NaravnoJ.Is:Milow:Čekaj, što da se opterećujem time? Ona mi je samo služila da odradi posao.J.Is:Pazi ti coolera. 8)
OK, svako ima svoj pogled na svet.

Ali sa drugom devojkom, e to je već bilo nešto

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NaravnoJ.Is:Milow:Čekaj, što da se opterećujem time? Ona mi je samo služila da odradi posao.J.Is:Pazi ti coolera. 8)
OK, svako ima svoj pogled na svet.
Ma nisam se nikako pokazao (kao i svaki drugi muškarac)...Incognito:Ma sreca za tu devojku, u svakom slucaju... Ocito se doticni nije bas dobro pokazao![]()
![]()
![]()
To je već druga tema, ne smemo da skrećemo sa ove teme 8)J.Is:Pricaj![]()
Incognito:Ma sreca za tu devojku, u svakom slucaju... Ocito se doticni nije bas dobro pokazao![]()
![]()
![]()
A kako si se ti pokazala prvi put? 8)J.Is:Incognito:Ma sreca za tu devojku, u svakom slucaju... Ocito se doticni nije bas dobro pokazao![]()
![]()
![]()
He, he.
Hehehehe šteta što niste snimali to...J.Is:Poprilicno smotano, sto je i mene iznenadilo. :shock: Iskreno nikad pre nisam tako drhtala, mada me nije bilo strah... Ne znam sta mi je bilo tada.
Niko nije rekao da morate da uploadujete film na internet (jes da mislim da se niko ne bi bunio), već za vas... no nebitno, divergiramo sa teme.J.Is:Nije to za svacije okice. Vazno je da se on i ja tome sada slatko smejemo. :wink:
Milow:Pred prvi sex, dok sam stavljao kurton svršio sam u istiJ.Is:Htela bih da cujem iskustva jaceg pola. Naravno ako nije tajna :wink: .ops: