Prvi put...

Pa neki tvrde tako, mada tom logikom bi tip treba da pu.si tipu bolje? :roll:

Licno mislim da je to ipak malo glupo...

...tako recheno, stvarno zvuchi glupo....:shock:
...mada, Paris Hilton, koja je navodno poznata po tom umecu, javno govori o svom ˝uchitelju˝ koji ju je uputio u finese felacia; u pitanju je neki gay crnac, nisam mu zapamtila ime, samo znam da on, kao, vodi kurs za sve ˝zvezde˝ koje zhele da se usavrshe u tome....
...:roll:....

Odakle ti inspiracija, ti bre mozes coveka na robiju da posaljes svojim pricama

Zastarelo je za tuzenje i za sudjenje. Kad prodje odredjeni broj godina slucajevi zastarevaju.

To je zato sto si prerano pocela pa te uplasila. Imala si strah, ali kite se ne treba bojati. Jaja su ta kojih se treba plasit.

I ja sam plakala.A prozori od vrata na spajzu su bili napravljeni tako da su bili kao zamagljeni, od takvog stakla, pa me je to inspirisalo da razmisljam kao u onoj pesmi "Da te, da te, nisu moje usne takle, ne bi, ne bi, meni sada bilo ove magle" u smislu, naopako, "Da su te moje usne takle bilo bi meni magle", srecom, nisu, pa ne moram ni da racunam da sam nesto radila sa tatom, to me je odrzalo da ostanem normalna. Nisam ga ni dodirnula.

Zastarelo je za tuzenje i za sudjenje. Kad prodje odredjeni broj godina slucajevi zastarevaju.

I ja sam plakala.A prozori od vrata na spajzu su bili napravljeni tako da su bili kao zamagljeni, od takvog stakla, pa me je to inspirisalo da razmisljam kao u onoj pesmi "Da te, da te, nisu moje usne takle, ne bi, ne bi, meni sada bilo ove magle" u smislu, naopako, "Da su te moje usne takle bilo bi meni magle", srecom, nisu, pa ne moram ni da racunam da sam nesto radila sa tatom, to me je odrzalo da ostanem normalna. Nisam ga ni dodirnula.

Pa normalno, tu se vidi koliko si mudra.
Ti si skroz kul, sve ih nadyebes, a oni misle kako si glupa.:lol:

Back