PRVI POLJUBAC

prvi poljubac mi je zaista bio interesantan. Znaci, 8.razred i bila sam na ekskurziji,
lezala sam u sobi sa 10-ak kreveta i bila u polusnu. I u jednom trenutku iznenada
osetim vlazne tople usne na svojima!
...drug iz odeljenja

Kad me zagrliš, poput vjetra huknem,
po meni se zvjezdana prašina spusti
i ja za tvojim poljupcima požurim,
da u porama vatrom procvjetam.

Kad osjetim kako mojom utrobom dišeš
i pučinom mojih toplih bedara ploviš,
uzbuđen u mekom carstvu se smirim,
i kao val, u luku blaženstva uplovim.

Zal Kopp

Hm,tad je mnogo znacio a vremenom izbledeo,1 necu nikad zaboraviti kao na filmu,dvoje koji se simpatisu a ne mogu naci mesecima,i nikad nije bio pravi trenutak za poljubac,sasvim slucajno u klubu,zagrljaj,prvo 1 obraz.veoma blizu usana,pa drugi jos blize,i tad mekane socne usne,kratko jedna strana,druga i onda expozija,uh,ne mogu dalje...;)

to je bilo 30.marta ove godine...ja i on,na velikom kamenu,u nepoznatom gradu na takmicenju biologije...pored reke...sve je bilo veoma romanticno,ali kada su nam se usne spojile, kao da to nisam bila ja,verovatno zbog toga sto je to bilo nesto sasvim novo za mene...:think:
sve u svemu...bilo je lepo...mmm...:heart:
:aha:

Ako ne računamo one cmok poljupce iz detinjstva sa drugovima iz ulice ili obdaništa, moj prvi pravi poljubac se desio u prvom srednje :D
Već neko vreme mi se sviđao dečko iz susednog odeljenja, i bila sam prilično sigurna da se i ja njemu sviđam, iako mi to nikada do tad nije rekao. Bio je prilično stidljiv i znala sam da neće napraviti prvi korak i da moram da uzmem stvari u svoje ruke ukoliko želim da me poljubi.
Decembar, završen šesti (ili sedmi, ne sećam se više) čas u popodnevnoj smeni, umorna i gladna, gegam se po snegu ka stanici, a na stanici (pogađajte ko!) on. Odjednom nisam ni umorna, ni gladna, i molim boga da su svi autobusi ovog sveta zavejani negde, kako bih provela što više vremena sa njim. Ali nista od toga, svega nekoliko minuta kasnije, u daljini uočim autobus i ceo svet mi se ruši xD Srećom, šarmirala sam ga dovoljno da uspem na fin način da ga uvučem u bus koji nije njegov. To veče smo dugo šetali, pričali i smejali se. Bože, koliko sam želela da me poljubi. Kada je krenuo da mi se približava, stajala nepomično i gledala ga. Nikada se ranije nisam tako pogubila xD Poljubio me je.
Sećam se da sam se to veče vratila kući razočarana u život, prezirući filmove i sve scene prvih poljubaca u njima. Bila sam slomljena što moj prvi poljubac nije prošao sa iznenadnim vatrometom koji se ni od kuda pojavljuje u trenutku kada se poljubimo, pljuskom iz vedra neba ili nestankom struje u čitavom gradu kako bismo ostali u mraku xD
Nikako nisam mogla da razumem ni šta se to ljudima sviđa kod ljubljenja i zbog čega prave veliku stvar od toga. Tek kasnije sam shvatila, jer je svaki sledeći poljubac bio sve lepši. Sreća njegova :D

Poslednja izmena:

Back