Prvi dejt posle duzeg vremena

jbt s kim se ti to družiš.. 🤔
Jedina osoba koja mi pada na pamet je Stevo Djubre iz Dnevnjaka :p

YWMNeG8.jpg

Sa dosadašnjih spiskova meni redovno zapadnu ovi što se hvale.
Bio, video, ume, može, ima.. Tu se ne snalazim. Ako pokažem
interesovanje, misle da mi je bitno. Ako primeti da mi je dosadno,
onda ne uvažavam čovekova životna dostignuća i uspehe, što
je vrlo uvredljivo.

Bahato ponasanje prema ljudima koji rade u restoranu, ja pa ja osoba, konstantno gledanje u telefon (za koji si k dosao ako ces gledati svo vreme u telefon), preterano ispijanje alkohola, nemanje manira tipa glasno zvakanje, pricanje punih usta, neuredan izgled (desilo se da je lik imao hranu izmedju zuba i pre nego smo poceli da jedemo, pricanje o novcu, prosti, odnosno neprikladni komentari, previse pricanja o bivsim partnerima (pogotovo negativni komentari).... Ima jos, samo mi momentalno ne dolazi inspiracija. :D
Kao da sam ja pisala :)
Gdje ste ih nasli? Ispred marketa kako cugaju?

Sa dosadašnjih spiskova meni redovno zapadnu ovi što se hvale.
Bio, video, ume, može, ima.. Tu se ne snalazim. Ako pokažem
interesovanje, misle da mi je bitno. Ako primeti da mi je dosadno,
onda ne uvažavam čovekova životna dostignuća i uspehe, što
je vrlo uvredljivo.
Da, to "ja ja ja" i priča o bivšoj koja je ovakva i onakva i obavezno neka rospija, a on zlatan dečko ljubila ga majka. :roll:

Prvi dejtovi često dolaze sa visokim očekivanjima i težnjom da ostave najbolji mogući utisak.

Čitam izmedju navedenih razloga odbojnosti

Kad u restoranu zamoli da se upakuju koske za kucnog ljubimca

Ili kad krene da cacka zube , prstom !!

često su male stvari koje pokvare trenutak i nateraju vas da rano završite sastanak.

Šta vas nervira na prvom sastanku i gde pomislite “tenku for koming ali više se nećemo vidjeti “

Pogledajte prilog 1594582
Nisu mi bitne te sitnice.Bitno mi je da li nas vozi ista energija...jos ako je i vizuelni ugodjaj tu...pakovacemo zajedno koske za psa :D :zkez:

Back