Prvi dejt posle duzeg vremena

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.822
Prvi dejtovi često dolaze sa visokim očekivanjima i težnjom da ostave najbolji mogući utisak.

Čitam izmedju navedenih razloga odbojnosti

Kad u restoranu zamoli da se upakuju koske za kucnog ljubimca

Ili kad krene da cacka zube , prstom !!

često su male stvari koje pokvare trenutak i nateraju vas da rano završite sastanak.

Šta vas nervira na prvom sastanku i gde pomislite “tenku for koming ali više se nećemo vidjeti “

1723803356652.jpeg

Bahato ponasanje prema ljudima koji rade u restoranu, ja pa ja osoba, konstantno gledanje u telefon (za koji si k dosao ako ces gledati svo vreme u telefon), preterano ispijanje alkohola, nemanje manira tipa glasno zvakanje, pricanje punih usta, neuredan izgled (desilo se da je lik imao hranu izmedju zuba i pre nego smo poceli da jedemo, pricanje o novcu, prosti, odnosno neprikladni komentari, previse pricanja o bivsim partnerima (pogotovo negativni komentari).... Ima jos, samo mi momentalno ne dolazi inspiracija. :D

Bahato ponasanje prema ljudima koji rade u restoranu, ja pa ja osoba, konstantno gledanje u telefon (za koji si k dosao ako ces gledati svo vreme u telefon), preterano ispijanje alkohola, nemanje manira tipa glasno zvakanje, pricanje punih usta, neuredan izgled (desilo se da je lik imao hranu izmedju zuba i pre nego smo poceli da jedemo, pricanje o novcu, prosti, odnosno neprikladni komentari, previse pricanja o bivsim partnerima (pogotovo negativni komentari).... Ima jos, samo mi momentalno ne dolazi inspiracija. :D
Kao da sam ja pisala :)

Prvi dejtovi često dolaze sa visokim očekivanjima i težnjom da ostave najbolji mogući utisak.

Čitam izmedju navedenih razloga odbojnosti

Kad u restoranu zamoli da se upakuju koske za kucnog ljubimca

Ili kad krene da cacka zube , prstom !!

često su male stvari koje pokvare trenutak i nateraju vas da rano završite sastanak.

Šta vas nervira na prvom sastanku i gde pomislite “tenku for koming ali više se nećemo vidjeti “

Pogledajte prilog 1594582
ja sam zaboravila sta je to🙈

:bljuc:

Previše glasan ili dosadan smeh tokom sastanka.
Prekomerno piće i glupo ponašanje.
Zastrašujuće ponašanje ili preterana glasnost.
Hvalite se sopstvenim uspesima i dostignućima.
Uzimanje pribora za jelo ili drugih predmeta iz restorana tokom zajedničke večere.
Cisto da se osiguram da sam dobro razumela ovu poslednju stavku. Misli se na kradju? :D

Back