Koji je prvi blam u vašem životu kojeg se sećate? Koja je to neprijatna situacija koja vam se prva urezala u pamćenje? Koliko vam je bilo tada neprijatno zbog toga?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne laži blamovi se više pamte nego uspesi ja bih rekao.Sve je izbledelo ,cini mi se da nikad nisam mario preterano za tudja misljenja
Bilo je mnogo neprijatnih situacija, ali nisam osećao blam.Koji je prvi blam u vašem životu kojeg se sećate? Koja je to neprijatna situacija koja vam se prva urezala u pamćenje? Koliko vam je bilo tada neprijatno zbog toga?
blamiram se pet šest puta u roku od pet minuta...Koji je prvi blam u vašem životu kojeg se sećate? Koja je to neprijatna situacija koja vam se prva urezala u pamćenje? Koliko vam je bilo tada neprijatno zbog toga?
jel ti dobro?blamiram se pet šest puta u roku od pet minuta...
volim volim volim volim mene ali mene malo manje voli mene...
pisati ili ne pisati.. pisati ili ne pisati.. pisati ili ne pisati?Koji je prvi blam u vašem životu kojeg se sećate? Koja je to neprijatna situacija koja vam se prva urezala u pamćenje? Koliko vam je bilo tada neprijatno zbog toga?
Napisati, što da ne.pisati ili ne pisati.. pisati ili ne pisati.. pisati ili ne pisati?