Prva?

Moderna sila si!!!! Tako treba, nista ne prepustaj slucaju, sad cu ja u djip pa kod menadjera tvog, da ubrzam stvar oko tvog javnog prikazivanja, tebe svet ne sme da propusti.

Е, кеве ми, мени жао тог "МАЛОГ"!
Чекај, ти желиш лика који је био 20 година у браку, и који за 20 година није успео или није желео да постане "искусан"? Па какав је то неамбициозни декица, побогу?
Мали сигурно не жели с тобом "вечну љубав", жели само крес!
А ја сам смешан као десет цртаних филмова што уопште и коментаришем овде! Људској глупости и свемиру нема краја, мада за свемир и нисам тако сигуран!:gace:

Čujem da držite koncert u maju? :think:

Е, кеве ми, мени жао тог "МАЛОГ"!
Чекај, ти желиш лика који је био 20 година у браку, и који за 20 година није успео или није желео да постане "искусан"? Па какав је то неамбициозни декица, побогу?
Мали сигурно не жели с тобом "вечну љубав", жели само крес!
А ја сам смешан као десет цртаних филмова што уопште и коментаришем овде! Људској глупости и свемиру нема краја, мада за свемир и нисам тако сигуран!:gace:

I meni ga je zao. On zeli vecnu ljubav, mada, kada sam malo proanalizirala odnose u porodici, nesto mi tu smrdi, ali nije bitno.
E, apropos tog "лика који је био 20 година у браку, и који за 20 година није успео или није желео да постане "искусан"". Meni je on simpatican, zato sto je duhovit, izgleda seksi, popravlja mi raspolozenje, veseo je, mislila sam i da je dobar covek. To me je sve privuklo kod njega. Mislim da nije sve u seksu. Ja sam pre svega romanticna i kao taj "mali" trazim ljubav za ceo zivot u zagrljaju divnog coveka.
Ti mozda juris za tim iskusnim tipovima, ali meni to nije vazno. MIslim da je ovaj mali podmukao, ali neka to bude samo teza.

I meni ga je zao. On zeli vecnu ljubav, mada, kada sam malo proanalizirala odnose u porodici, nesto mi tu smrdi, ali nije bitno.
E, apropos tog "лика који је био 20 година у браку, и који за 20 година није успео или није желео да постане "искусан"". Meni je on simpatican, zato sto je duhovit, izgleda seksi, popravlja mi raspolozenje, veseo je, mislila sam i da je dobar covek. To me je sve privuklo kod njega. Mislim da nije sve u seksu. Ja sam pre svega romanticna i kao taj "mali" trazim ljubav za ceo zivot u zagrljaju divnog coveka.
Ti mozda juris za tim iskusnim tipovima, ali meni to nije vazno. MIslim da je ovaj mali podmukao, ali neka to bude samo teza.

хахаха, ја сигурно не јурим за ИСКУСНИМ ТИПОВИМА! Шта више ТИПОВИ ме не интересују! хехехе :rotf:
П.С. Наравно да није све у сексу! Ту се слажем са тобом, али ако јесте и поред свега тога што си ти навела, он добар и у кревету, онда би таква веза била идеална.
Мали није подмукао, да би такав био мора бити интелигентан, а сигурно није чим се тако олако заљубио у тебе. Још је незрео, жели само крес! То је сигурно, и јасно ко дан! А право да ти кажем није ми јасно зашто уопште анализираш његове "односе" у породици?
Ти си као пре свега романтична и као тај "мали" тражиш љубав за цео живот у загрљају дивног човека? Ја бих рекао да си ти идеални робовласник, пошто и робовласници траже идеалног, дивног човека да им робује до краја живота. Али наравно, то је само моје мишљење: не волим ону изреку: до краја живота, или читавог живота- то ми је тако љакс и нереално! Права, мала лаж, која дивно звучи! Позз

Čujem da držite koncert u maju? :think:

Уф, брате, немам појма... Вероватно мислиш на БонЏовија! Немам појма, нисам његов фан. А што се тиче ника СаваБонЏови, то је дуга прича, углавном 2006 када ми је једна другарица отварала налог на Форуму крстарице, пошто је ник Сава био заузет, а за мене је мислила или се надала да ћу постати српски- БонЏови, поред Сава је укуцала и то име... Наравно ја нисам постао БонЏови, ошишао сам се, престао да певам, тако да немам појма да ли они имају концерт у мају. А и не интересује ме, реално!:whistling:

хахаха, ја сигурно не јурим за ИСКУСНИМ ТИПОВИМА! Шта више ТИПОВИ ме не интересују! хехехе :rotf:
П.С. Наравно да није све у сексу! Ту се слажем са тобом, али ако јесте и поред свега тога што си ти навела, он добар и у кревету, онда би таква веза била идеална.
Мали није подмукао, да би такав био мора бити интелигентан, а сигурно није чим се тако олако заљубио у тебе. Још је незрео, жели само крес! То је сигурно, и јасно ко дан! А право да ти кажем није ми јасно зашто уопште анализираш његове "односе" у породици?
Ти си као пре свега романтична и као тај "мали" тражиш љубав за цео живот у загрљају дивног човека? Ја бих рекао да си ти идеални робовласник, пошто и робовласници траже идеалног, дивног човека да им робује до краја живота. Али наравно, то је само моје мишљење: не волим ону изреку: до краја живота, или читавог живота- то ми је тако љакс и нереално! Права, мала лаж, која дивно звучи! Позз

A zasto ti o meni imas tako lose misljenje i podrzavas tog malog?

A zasto ti o meni imas tako lose misljenje i podrzavas tog malog?

Због личног искуства! И сам сам био "мали"! Заљубивао сам се у погрешне девојке, на изјављивање љубави све су се кидале од смеха, грубо ми узвраћале- 'ајде одјеби, клинац, а данас ме већина тих оштроконђи јури.И ја тако уживам да их туцам, то није крес ни из љубави, ни из страсти, то је онај милосрдни крес освете!
:rtfm:
И да, ја немам лоше мишљење о теби, ја тебе чак и не познајем, а тог клинца не подржавам, него га жалим, јер још није схватио шта треба да раде бате, а шта секе!:ok:

E, pa vidis i ja sam se tako zaljubljivala, kada sam bila devojcica, ali ne nosim traume, jer sam otvoreno prilazila mojim simpatijama.

E па свака ти част! И ја сам отворено прилазио симпатијама, зато сам и постао оно што сам данас... Али тај клинац очито не зна шта треба да ради и зато га и жалим, као што већ рекох,...
А ти заправо желиш да ти он приђе, или шта...?

E па свака ти част! И ја сам отворено прилазио симпатијама, зато сам и постао оно што сам данас... Али тај клинац очито не зна шта треба да ради и зато га и жалим, као што већ рекох,...
А ти заправо желиш да ти он приђе, или шта...?

Ne zalim da mi pridje, jer imam decka. A i mali nije moj tip. Nije neka rugoba, ali mi je jako simpaticno, zato sto se lozi na mene.

Ne zalim da mi pridje, jer imam decka. A i mali nije moj tip. Nije neka rugoba, ali mi je jako simpaticno, zato sto se lozi na mene.

А што, ниси ваљда ти ругоба, па да неће нико други да се ложи на тебе? Па када се неки клинац наложи, теби све симпатично! Не капирам зашто ти је то симпатично?

razumem,razumem,registrovala ga je tvoja tetka ti nisi ni znao,kao one missice sto su ih prijavili,a one nisu znale,kuda ide ovaj svet?

Регистровала га је моја другарица, јер ја 2006 нисам имао интернет! Ник Сава је био заузет, а она је додала Бон Џови јер сам у то време растурао његове песме, певао и јео говна и тако... :whistling:

Back