Prva zrtva

Obdukcija završena, identitet nije utvrđen
Petak, 22. februar 2008. 13:49

Na Vojno-medicinskoj ustanovi je završena obdukcija leša nađenog u ambasadi SAD, kojom je, za sada, utvrđeno da je reč o mlađem muškarcu, dok će identitet biti utvrđivan naknadno, rečeno je Tanjugu u Okružnom sudu u Beogradu.

Posle obdukcije koja je trajala skoro 12 časova nije mogao biti utvrđen identitet, jer je telo izgorelo potpuno, čak i kosti ruku i nogu.

Istrazi će, verovatno, pomoći ukoliko se neko javi policiji i prijavi nečiji nestanak.

U zgradi ambasade pronađen je mobilni telefon, koji je, takođe, potpuno izgoreo, ali će i iz njega biti pokušano da se izvuku neki podaci. Na licu mesta pronađen je i zlatni lančić, bez priveska, a istrazi će pomoći i video-snimak kamera u ambasadi, rečeno je.

Telo nepoznatog muškarca pronađeno je sinoć na prvom spratu u hodniku ambasade, u koju su demonstranti upali i zapalili.

Uviđaj je počeo oko ponoći pošto je sud dobio dozvolu za ulazak u ambasadu koja se tretira kao teritorija strane države.

Tokom nereda u centru Beograda u četvrtak uveče, povređeno je 130 demonstranata i policajaca, a policija je privela 192 osobe.

(Tanjug)

Не будите наивни, Амери су подметнули већ неког мртваца па сад кобајаги Срби га убили. Намештаљка!

Врло вероватно ако се не идентификује....
Можда су само искористили прилику да избаце леш који држе у амбасади ко зна од када.... или су убили неког нашег дечака за пример осталима а сада се праве блесави...

Obdukcija završena, identitet nije utvrđen
Petak, 22. februar 2008. 13:49

Na Vojno-medicinskoj ustanovi je završena obdukcija leša nađenog u ambasadi SAD, kojom je, za sada, utvrđeno da je reč o mlađem muškarcu, dok će identitet biti utvrđivan naknadno, rečeno je Tanjugu u Okružnom sudu u Beogradu.

Posle obdukcije koja je trajala skoro 12 časova nije mogao biti utvrđen identitet, jer je telo izgorelo potpuno, čak i kosti ruku i nogu.

Istrazi će, verovatno, pomoći ukoliko se neko javi policiji i prijavi nečiji nestanak.

U zgradi ambasade pronađen je mobilni telefon, koji je, takođe, potpuno izgoreo, ali će i iz njega biti pokušano da se izvuku neki podaci. Na licu mesta pronađen je i zlatni lančić, bez priveska, a istrazi će pomoći i video-snimak kamera u ambasadi, rečeno je.

Telo nepoznatog muškarca pronađeno je sinoć na prvom spratu u hodniku ambasade, u koju su demonstranti upali i zapalili.

Uviđaj je počeo oko ponoći pošto je sud dobio dozvolu za ulazak u ambasadu koja se tretira kao teritorija strane države.

Tokom nereda u centru Beograda u četvrtak uveče, povređeno je 130 demonstranata i policajaca, a policija je privela 192 osobe.

(Tanjug)

ово није било могуће, јер ватра у амбасади није била довољно јака..треба тужити амбасаду УСА због ликвидације и прикривања доказа...ово је очигледно егзекуција од стране УСА фашиста

Ma ajde, to je neki debil koji se (nesvesno) zrtvovao za medjunarodno pravo na teritoriji drzave Amerike (time krseci medjunarodno pravo, al ko ce o tome u ova krizna vremena). Ako je neko kriv, to su njegovi mama i tata, i lasko pivo. Ili zuja.

Sutra ce biti lepsi dan jer znamo da jedan neznani idiot vise nije medju nama.
Bolesniku, sada ti je još draže kad znaš da je dečko bio mlad, lep, sportista, uspešan student tj. sve ono što ti nisi nikada bio. Specijalno ti je drago što je bio izbeglica.Znam sve o tebi, iskompleksirani idiote.
Promasio si sve. Delija od 196cm i 20 godina. Volim mamu i ona mene jos vise. Aj probaj opet.
Možda sam nešto propustio ali promašio sigurno nisam.Jel mogu da te zovem "enciklopedija manijakalno-depresivnih psihoza"?

Mene samo interesuje zasto se tako malo govori o decku koji je nastradao? Ne samo ovde, vec i na tv-u, stampi, drugim forumima. Imam utisak da neko ne zeli da se mnogo prica o toj tragediji, i da nam i nije bitan taj jedan decak koji je, o ironije, sa Kosova koje se, kao, paljenjem ambasade branilo te noci. Mislim da mnogi treba da se zamisle, i da ucute sa glupostima, i pozivima na rat... :neutral: :(

Back