G 

girl
Gost
Hey Corey,eksperimentisi!Pokusaj da imas dugu vezu i videces da je strava! 8)  8)  8)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

)
) ops: NE STVARNO IMAM 17 A JOS NISAM NASAO RIBU ALI BAS NISTA A KAZU MI DA IZGLEDAM DOBRO. KOJI JE MENI
ops: NE STVARNO IMAM 17 A JOS NISAM NASAO RIBU ALI BAS NISTA A KAZU MI DA IZGLEDAM DOBRO. KOJI JE MENI 
duca89:JAH_G|RL,IPAK MISLIM DA CU OVOG PUTA BITI NA COREY-OVOJ STRANI,NI JA NE VOLIM DUGE VEZE,NAJ DUZE15 DANA,AKO I TO IZDRZIM!DUGE VEZE SU DOSADNE...ZAR NE?

:wink:
  :wink:ha ha ovo je najbolja prica do sadaAlisa u zemlji čudesa:Ha, ha, ha... Samo kad se setim...
Prvi put sam stupila u neku dečiju "vezicu" sa 12 god. Bila sam totalno pukla na jednog dečka iz razreda, i malo mi je hvalilo da padnem u nesvest kad me je pitao da se "ZABAVLJAMO" Tada mi je to bilo jako komično i umirala sam od smeha, ali sam pristala. Međutim brzo sam se razočarala, jer me taj dečko poljubio s PROTEZOM... ( a POLJUBIO ME POSLE DVA DANA) Naravno da sam prekinula tu, nazovimo vezu...
 pa dobro nemoj decku zamerati, to je on nosio protezu da bi imao lepsi osmeh zbog tebe
 pa dobro nemoj decku zamerati, to je on nosio protezu da bi imao lepsi osmeh zbog tebe  

girl:Kada vec razgovaramo o prvom poljubcu,zasto ne bi i o prvij vezi.Sa koliko godina ste imali prvu vezu i kakvo je to iskustvo bilo?ops:

))).
))).ma veze koje traju 4-5 meseci.......to shu trule veze......shto se manje zabavljash s'nekim vishe cesh da ga volish.......toliko od mene...aj pOz/Shinoda:Meni je prva veza ujedno bila i najduza...
Isao sam osmi razred na exskurziju na Kop.
Tamo smo se smuvali i bili smo zajedno 4.5 meseca...
Bilo je cool prvih mesec-dva posle sam se smorio...
Glupost! Zato ces ga i 'voleti' zato sto ga ne poznajes dovoljno. A prestace veza kad shvatis da ti ne odgovara._7eDini_:ma veze koje traju 4-5 meseci.......to shu trule veze......shto se manje zabavljash s'nekim vishe cesh da ga volish.......toliko od mene...aj pOz/Shinoda:Meni je prva veza ujedno bila i najduza...
Snezna_kraljica:Glupost! Zato ces ga i 'voleti' zato sto ga ne poznajes dovoljno. A prestace veza kad shvatis da ti ne odgovara._7eDini_:ma veze koje traju 4-5 meseci.......to shu trule veze......shto se manje zabavljash s'nekim vishe cesh da ga volish.......toliko od mene...aj pOz/Shinoda:Meni je prva veza ujedno bila i najduza...
Tek kad si sa nekim dugo u vezi mozes ga voleti istinski. Odnosno - ako ti neko zaista odgovara, vremenom ces ga sve vise voleti.
_7eDini_:ma veze koje traju 4-5 meseci.......to shu trule veze......shto se manje zabavljash s'nekim vishe cesh da ga volish.......toliko od mene...aj pOz/Shinoda:Meni je prva veza ujedno bila i najduza...