G
girl
Gost
Hey Corey,eksperimentisi!Pokusaj da imas dugu vezu i videces da je strava! 8) 8) 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
duca89:JAH_G|RL,IPAK MISLIM DA CU OVOG PUTA BITI NA COREY-OVOJ STRANI,NI JA NE VOLIM DUGE VEZE,NAJ DUZE15 DANA,AKO I TO IZDRZIM!DUGE VEZE SU DOSADNE...ZAR NE?
ha ha ovo je najbolja prica do sadaAlisa u zemlji čudesa:Ha, ha, ha... Samo kad se setim...
Prvi put sam stupila u neku dečiju "vezicu" sa 12 god. Bila sam totalno pukla na jednog dečka iz razreda, i malo mi je hvalilo da padnem u nesvest kad me je pitao da se "ZABAVLJAMO" Tada mi je to bilo jako komično i umirala sam od smeha, ali sam pristala. Međutim brzo sam se razočarala, jer me taj dečko poljubio s PROTEZOM... ( a POLJUBIO ME POSLE DVA DANA) Naravno da sam prekinula tu, nazovimo vezu...![]()
:wink:
girl:Kada vec razgovaramo o prvom poljubcu,zasto ne bi i o prvij vezi.Sa koliko godina ste imali prvu vezu i kakvo je to iskustvo bilo?ops:
![]()
![]()
![]()
ma veze koje traju 4-5 meseci.......to shu trule veze......shto se manje zabavljash s'nekim vishe cesh da ga volish.......toliko od mene...aj pOz/Shinoda:Meni je prva veza ujedno bila i najduza...
Isao sam osmi razred na exskurziju na Kop.
Tamo smo se smuvali i bili smo zajedno 4.5 meseca...
Bilo je cool prvih mesec-dva posle sam se smorio...
Glupost! Zato ces ga i 'voleti' zato sto ga ne poznajes dovoljno. A prestace veza kad shvatis da ti ne odgovara._7eDini_:ma veze koje traju 4-5 meseci.......to shu trule veze......shto se manje zabavljash s'nekim vishe cesh da ga volish.......toliko od mene...aj pOz/Shinoda:Meni je prva veza ujedno bila i najduza...
Snezna_kraljica:Glupost! Zato ces ga i 'voleti' zato sto ga ne poznajes dovoljno. A prestace veza kad shvatis da ti ne odgovara._7eDini_:ma veze koje traju 4-5 meseci.......to shu trule veze......shto se manje zabavljash s'nekim vishe cesh da ga volish.......toliko od mene...aj pOz/Shinoda:Meni je prva veza ujedno bila i najduza...
Tek kad si sa nekim dugo u vezi mozes ga voleti istinski. Odnosno - ako ti neko zaista odgovara, vremenom ces ga sve vise voleti.
_7eDini_:ma veze koje traju 4-5 meseci.......to shu trule veze......shto se manje zabavljash s'nekim vishe cesh da ga volish.......toliko od mene...aj pOz/Shinoda:Meni je prva veza ujedno bila i najduza...