Prva veza

• Začetnik teme Začetnik teme girl
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U DOBRO JE A JA SE U*SRO DA SAM NAJSTARIJA DEVICA :oops: NE STVARNO IMAM 17 A JOS NISAM NASAO RIBU ALI BAS NISTA A KAZU MI DA IZGLEDAM DOBRO. KOJI JE MENI :?:

Prvu vezu (od dve, koliko sam dopustila ljudima da mi se priblize) imala sam pre godinu dana, dakle sa nepunih 16 godina, prateci cuvenu "bolje ista nego nista" filozofiju. I onda se ispostavilo da je decko (moja prva ljubav, jo, jo, jo...) vise voleo travu nego mene. Ili mozda nije vise od mene, ali je ipak VOLEO travu. Tesilo me to sto je rasta-in-the-making, pa ne bi nikada nista vise probao, ali gledati u necije crvene oci svaki dan, biti maltene saucesnik u tihom samoubistvu, bilo je ipak previse za mene, velikog humanistu... No, nema veze, ispostavilo se da nije bio za mene :)

Druga veza usledila je malo potom. Muvali smo se mesec dana, culi se svaki dan telefonom, pustali jedno drugom muziku preko zice (bla, bla, bla) bili malo zajedno i ja sam ostala da gledam kako se udaljava od mene. Tu sam ja bila povredjena do suza. Treba vremena da se prevazidje...

Bilo kako bilo, od 17*365 dana koliko moje okice vec gledaju ovaj svet, ja sam u "vezi" provela, da razmislim... oko mesec dana. MESEC DANA, LJUDI JEL' TO NORMALNO??? Ma, naravno da jeste.

Ha, ha, ha... Samo kad se setim...
Prvi put sam stupila u neku dečiju "vezicu" sa 12 god. Bila sam totalno pukla na jednog dečka iz razreda, i malo mi je hvalilo da padnem u nesvest kad me je pitao da se "ZABAVLJAMO" Tada mi je to bilo jako komično i umirala sam od smeha, ali sam pristala. Međutim brzo sam se razočarala, jer me taj dečko poljubio s PROTEZOM... ( a POLJUBIO ME POSLE DVA DANA) Naravno da sam prekinula tu, nazovimo vezu... :P :P :wink:

Alisa u zemlji čudesa:
Ha, ha, ha... Samo kad se setim...
Prvi put sam stupila u neku dečiju "vezicu" sa 12 god. Bila sam totalno pukla na jednog dečka iz razreda, i malo mi je hvalilo da padnem u nesvest kad me je pitao da se "ZABAVLJAMO" Tada mi je to bilo jako komično i umirala sam od smeha, ali sam pristala. Međutim brzo sam se razočarala, jer me taj dečko poljubio s PROTEZOM... ( a POLJUBIO ME POSLE DVA DANA) Naravno da sam prekinula tu, nazovimo vezu... :P :P :wink:
ha ha ovo je najbolja prica do sada :lol: pa dobro nemoj decku zamerati, to je on nosio protezu da bi imao lepsi osmeh zbog tebe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eh......prva veza....
Moja prva prava veza bila je sa 13 godina!Prosto sam otkidala za tim deckom prethodnih godinu dana i one veceri kad me pitao da se zabavljamo svi moji snovi su se ostvarili!!!!!!!
Bilo je slatko ali je trajalo kratko!A sta ces on je bio mali ufurani repercic 8) ,koji se druzio sa starijim momcima,a ja napaljena klinka,nije to moglo ni trajati tako dugo!?! :(
Posle toga smo ostali samo drugovi! :D :D :D

girl:
Kada vec razgovaramo o prvom poljubcu,zasto ne bi i o prvij vezi.Sa koliko godina ste imali prvu vezu i kakvo je to iskustvo bilo? :oops: :lol: :P :roll:

Sa 15.5 ...
I nije bilo nisht posebno...setanje, drzanje za ruku...a da... prvi poljubac je bio shokantan, vlazan:)))).

Meni je prva veza ujedno bila i najduza...
Isao sam osmi razred na exskurziju na Kop.
Tamo smo se smuvali i bili smo zajedno 4.5 meseca...
Bilo je cool prvih mesec-dva posle sam se smorio...

jao,prva...bilo je podavno! heheh
mislim da sam imala 13 godina.On je u 7 razredu tek dosao u nas razred,i bio mi je pravo sladak.Nakon par dana poceli smo,(neznam ni sama sto,jer ga nisam ni poznavala dovoljno!) i bilo je divno...dok je trajalo...uglavnom,nije bilo dugo,oko 3 sedmice,a raskinuli smo na ekskurziji(na pocetku godine smo imali eks.)...kasnije,poslije prekida,sam ga morala gledati u oci sve do kraja osnovne,a kad sam ga nakon nekog vremena bolje upoznala,ispostavilo se da je tip zesci kreten :wink:

Shinoda:
ma veze koje traju 4-5 meseci.......to shu trule veze......shto se manje zabavljash s'nekim vishe cesh da ga volish.......toliko od mene...aj pOz/

_7eDini_:
Shinoda:
ma veze koje traju 4-5 meseci.......to shu trule veze......shto se manje zabavljash s'nekim vishe cesh da ga volish.......toliko od mene...aj pOz/
Glupost! Zato ces ga i 'voleti' zato sto ga ne poznajes dovoljno. A prestace veza kad shvatis da ti ne odgovara.

Tek kad si sa nekim dugo u vezi mozes ga voleti istinski. Odnosno - ako ti neko zaista odgovara, vremenom ces ga sve vise voleti.

Snezna_kraljica:
_7eDini_:
Shinoda:
Glupost! Zato ces ga i 'voleti' zato sto ga ne poznajes dovoljno. A prestace veza kad shvatis da ti ne odgovara.

Tek kad si sa nekim dugo u vezi mozes ga voleti istinski. Odnosno - ako ti neko zaista odgovara, vremenom ces ga sve vise voleti.

tachno.

_7eDini_:
Shinoda:

hej,primjetila sam da chesto pishes "sh" kad' treba samo "s".why?! :wink:

Back