Прва симулација нестанка струје у немачком округу: 400 мртвих у 96 сати

nesko101

Elita
Poruka
20.739

Прва симулација нестанка струје у немачком округу: 400 мртвих у 96 сати​

Немачко удружење градова и општина (ДСтГБ) сада упозорава на катастрофу и упозорава на могуће преоптерећење немачке електричне мреже. Још горе: градови и општине нису ни издалека спремни за такав сценарио.​

Нестанак струје, нажалост више није хорор бајка злокобних теоретичара завере јер власти сада сматрају да је опасност стварна (али прикривају чињеницу да је она последица њихове властите катастрофалне политике).
Захваљујући исхитреним санкцијама које су европски политичари наметнули Русији и исхитреном увођењу политике зелене енергије, људи у Еуропи ће се суочити с ненормалним трошковима енергије и бити у сталном ризику од нестанка струје, посебно у надолазећим зимским месецима.

Опћине у Немачкој се припремају за мрачну зиму с нестанком струје. Округ Хессиан Рхеингау-Таунус ове је зиме наручио симулацију и анализу највећих опасности у случају нестанка струје. Симулација предвиђа да је 400 смртних случајева у округу неизбежно само у првих 96 сати. Како температуре буду падале, тако ће број смртних случајева бити још катастрофалнији, посебно за старије особе.

Савезна удружење приватних пружаоца социјалних услуга (БПА) упозорава: „Ова ће криза скупо коштати неке пружаоце егзистенције јер се више не могу носити с теретом растућих трошкова енергије, опште инфлације и свеприсутног недостатка квалификованих радника. Прети катастрофа великих размера, без преседана”.
У прва двадесет и четири сата нестанка електричне енергије у Немачкој трафостанице би отказале, а резервоари за воду би се исушили, узрокујући читав низ нових проблема. Пљачке и пожари додали би стотине милиона долара штете првог дана. За само два дана већина мобитела би престала радити. Људи би брзо ухватила паника. Насиље би се прелило на улице. Окружни ватрогасни инспектор Цхристиан Россел упозорава Немце да направе залихе хране и питке воде за 14 дана.
Немачка није једина земља која се суочава с мрачном зимом.

Европска комисија сада подузима мере тражећи од свих европских влада да смање потрошњу електричне енергије за 10 посто. Правила укључују обвезно смањење од 5 посто током раздобља највеће потрошње. Подузећа у Немачкој сада плаћају цене електричне енергије 1000% више од нормалних и многа подузећа тренутно пропадају због високих трошкова енергије.

Помоћ савезне владе од 65 милијарди евра покушаће надокнадити неке од високих рачуна за енергију, али у коначници влада не може штампати енергију.
https://srbin.info/svet/prva-simulacija-nestanka-struje-u-nemackom-okrugu-400-mrtvih-u-96-sati/
BRAĆO SRBI MORAM VAM IZ SRCA RECI SLEDEĆE
TREĆI RAJH MORA PASTI.

struja-svedska1-810x540-700x467.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Ми ћемо да имамо струју, а Немци неће имати струју, па ће они да помру, а ми ћемо да живимо.
Spremio sam neke baterije da pošljem bratu u Njemačku, do vrha ih napunijo našom strujom pravoslavnom iz Obrenovca. Pa neka čita knjigu uz obrenovačku struju tamo u Saksoniji Donjoj, biće mu dobro.

Spremio sam neke baterije da pošljem bratu u Njemačku, do vrha ih napunijo našom strujom pravoslavnom iz Obrenovca. Pa neka čita knjigu uz obrenovačku struju tamo u Saksoniji Donjoj, biće mu dobro.
Pošalji mu i Rusku vakcinu protiv pederskih boginja.hahahahaha........

Pošalji mu i Rusku vakcinu protiv pederskih boginja.hahahahaha........

хахаххахаха...како је смијешно...

Нешко, је л' истина да ће Њемци да се смрзну ове зиме а ми (укључујући и тебе) ћемо да се грејемо у топлом, а?

ubaci ti i neki cvarak i kavurmu u paket..trebace mu z:mrgreen:

BRAĆO SRBI MORAM VAM IZ SRCA RECI SLEDEĆE
TREĆI RAJH MORA PASTI.
Brate Srbine, moram ti reći da je Treći rajh pao odavno. Ima tome nekih skoro 80 godina.
Kao što ti ne ide matematika s tim rajhovima vidim da i s parama ne računaš najbolje. Mnogo naše braće srpske živi u tome što ti zoveš ''rajh'' i odatle šalje prilične novce ovamo. Radovati se bilo kakvom njihovom gubitku blago rečeno nije baš pametno.
No, ima i dobrih vesti. Rusi nisu jedini snabdevači na svetu, a narednih godina snabdevaće Evropu sve manje. :mrgreen:

Nece se niko smrznuti, loze samo raju da lakse progutaju povisicu cene i inflaciju svega uz parolu “samo nek’ se zivo i zdravo” (nek kosta sta kosta).
Majmune i treba odrati, hebati i sve po redu, tako nam i treba. :cool:
Hvala koroni sto nam je potvrdila da zivimo na Planeti Majmuna.

smrzavanje svabama do 2026, i to ako ste optimisti​

German Utility Giants Close To Massive LNG Deal With Qatar, But There Is A Catch

While supply deals with Qatar would be positive for Germany, they would not offer an imminent or even non-imminent solution to Berlin's energy crisis, as the vast North Field Expansion project is not expected to come online before 2026.

Bundesbank Sees German Economic Turmoil Worsening All Winter Amid NatGas Rationing

bubasvabe, tusirajte se grupno, kao ovi, samo nema savijanja za sapun!!!

Switzerland's Environment Minister Suggests People Shower Together To Save Energy

У августу је умрло 85 000 Немаца, што значи да их дневно умире око 2 800.400 није нека бројка за тако велику земљу, плус смртност је иначе нешто већа у зимским месецима него лети.

Brate Srbine, moram ti reći da je Treći rajh pao odavno. Ima tome nekih skoro 80 godina.
Kao što ti ne ide matematika s tim rajhovima vidim da i s parama ne računaš najbolje. Mnogo naše braće srpske živi u tome što ti zoveš ''rajh'' i odatle šalje prilične novce ovamo. Radovati se bilo kakvom njihovom gubitku blago rečeno nije baš pametno.
No, ima i dobrih vesti. Rusi nisu jedini snabdevači na svetu, a narednih godina snabdevaće Evropu sve manje. :mrgreen:
Трећи је пао 1945, ово сада је Рајх 3.1.

ko prezivi naredne 4 godine,pricace,
North Field Expansion project is not expected to come online before 2026.
a pametni i sa parama ce pobeci za usa jos ove zime, kada krene haos

That is the plan, barem tako kaže korporacija RAND.
za domacinstva ce morati da bude, ali industrija im je gotova!

The head of technology and engineering company Bosch has said that production could be halted at their factories.

Meanwhile, the CEO of Siemens explained that the steady flow of natural gas is existential to some industries such as glassmaking. The head of BASF has made similar comments regarding its manufacture of critical chemical products involved in the already squeezed areas of agriculture, pharmaceuticals, and biotechnologies around the world. This would in turn jeopardize the employment of all those who work in these industries, in a far-reaching ripple effect.

Germany's (And Europe's) Self-Inflicted Upcoming Energy Crunch

Ја сам чуо да ће зима бити врло блага, и да грејање неће ни бити нужно(нарочито у периоду мај-октобар).
Ne znam za tebe ali ja se već smrzavam, a Grčić neće uključiti struju sve do Oktobra.

Ne znam za tebe ali ja se već smrzavam, a Grčić neće uključiti struju sve do Oktobra.
Ако медији буду добро одрадили посао, људи ће умирати од смрзавања и на плус 17/18 степени.

Back