Prva simpatija - prva ljubav ....

ha ha.. moja prva simpatija je bio jedan Vlado.. bila sam zaljubljena u njega, bre.. i to par godina, u osnovnoj.. i rekla sam da cu ili da ga smuvam nekad ili da crknem!
i naravno, bila sam s njim.. he he..
a prva ljubav-Djole.. budala..
prvi stariji decko-Darko. eto ti sve.

-ostali su nebitni-

nista ti nisi za razliku od mene u jednog sam bila zaljubljena 4 godine i to bas,a sad kad pricamo i kad se vidimo i dalje mi se svidja!!!!!

prva simpatija... uh,Mihajlo...shta smo se proshli zajedno...(((((((:

prva ljubav,pa...recimo da je to bio Kristian...ali to je bila ljubav koja nije zaboljela. postoji i prva ljubav koja je zaboljela,al ona je josh svjeza.

ne vrijedi se zaljubljivati. (:
samo neko seksualno iskorishtavanje s vremena na vrijeme.
(((((:

jooj moja prva ljubav...zove se nikola upoznla sam ga u skoli, god dana je stariji od mene...svasta smo prosli... 2,5god sam bila ludacki zaljubljena u njega, volela ga samo tao, i stalno se razocaravala u njega, a i on je bil zalj.u mene ali se nikad nismo smuvali...valjda jer smo bili klinci...duga prica...prebolela sam ga uz pomoc drugog decka..kasnije...klin se klinom izbija...
vise ga i ne vidjam, nemamo nikakvog kontakta, ne javljamo se jedno drugom...
danas sam ga videla...i dalje je ludacki sladak...bas se promenio... na trenutak sam osetila neke leptirice i to, ali to je kratko trajalo. hvala bogu. meni je sve to ostalo u lepom secanju, ali ne bih volela da opet prolazim sve sto sam zbog njega prosla.

ufff
prva simpatija =)) xexe, imala sam 4 godinice kada sam se zacopala u dechka iz komshiluka, i svidjao mi se sve do 3. razreda :lol: sada mi je to toooliko smeshno :lol:
ali, bash sam se zaljubishkala u 5. razredu i tada sam imala prvog dechka :mrgreen:
a onda prva ljubav...ee, ko josh ne zna za mog medjeda? =)) imala sam 14 kada smo se smuvali, mnooooogo sam ga zavolela, ali ono nenormalno, a i on mene isto tako. nikog zivog oko sebe nismo videli, samo mi, samo nas dvoje, samo nasha veza...samo je to bilo bitno. svakog bozjeg dana zajedno, svuda zajedno...prvi dechko (jeste, razbio mi lutku :p ) i, eto...gotovo pre 2 nedelje. mada se josh vidjamo :mrgreen:. ali nismo vishe zajedno :mrgreen:

i netju drugu ljubav, serre mi se vishe od tih "ljubavi" . lepo mi kad sam solo

Moja prwa ljubaw... ah da... zwao se Bojan... Zaljubila sam se u njega jer je bio uzhasno smeshan... sedeli smo zajedno u kklupi... posle smo pocheli da izlazimo kao drugowi... Onda se i on nalozhio na mene... Kada je moje odeljenje bilo u bioskopu... ja nisam mogla da idem... bila sam u gisu... on je na sred Doma Sindikata rekao da se lozhi na mene... eh... daa... diwne godine...

Bojan se zwao... sedeli smo zajdeno u klupi... bili smo i bff... ali posle smo se zheshce nalozhili jedno na drugog... prwi put je u bioskopu rekao da se lozhi na mene... pred celim odeljenjem... i razrednom (bash je sweet)... Ja sam nazhalost bila kuci u gipsu!!! Bili smo zajedno 2 meseca... diwna weza

Back