Prva rolna filma

vojzzo

Početnik
Poruka
7
Postavio sam pitanje ovde pre nekih mesec dana pitanje o kupovini prve analogne kamere i drago mi je da saopstim da je jesam kupio i da sam presrecan. Kao sto je zatrazeno, hteo bih sam vama da podelim neke od najboljih slika. Nadam se da vam se svide. (P.S. molba moderatorima za oprostaj ako zeznem formatiranje posta, izvinite unapred)

Jk4Hlp9.jpg

xo40aNH.jpg

QtycSu0.jpg

QSkYQy0.jpg

CkXnnXQ.jpg

p7AmlwJ.jpg

yFgSxOA.jpg

RYqZWaL.jpg

UusZDFQ.jpg

Postavio sam pitanje ovde pre nekih mesec dana pitanje o kupovini prve analogne kamere i drago mi je da saopstim da je jesam kupio i da sam presrecan. Kao sto je zatrazeno, hteo bih sam vama da podelim neke od najboljih slika. Nadam se da vam se svide. (P.S. molba moderatorima za oprostaj ako zeznem formatiranje posta, izvinite unapred)

Jk4Hlp9.jpg

xo40aNH.jpg

QtycSu0.jpg

QSkYQy0.jpg

CkXnnXQ.jpg

p7AmlwJ.jpg

yFgSxOA.jpg

RYqZWaL.jpg

UusZDFQ.jpg

Lepe fotografije.Još ta stara tehnika nije za bacanje.nekada sam se i ja bavio fotografijom i slikao sve i svašta.kada su se rodila deca,slikao sam samo doživljaje s njima.Imam mnogo albuma sa slikama.sad stigli unuci pa digitalne slike,sve manje se i aparat digitalni koristi,pored ,ad dobrih telefona sa dobrom kamerom,ali ipak odvojimo 50.ak do 100 slika i napravimo klasične slike.Dobra je to stvar,još kad neko voli i nađe vremena za to.

Ispalo je odlicno za prvu rolnu, pogotovo ove sa ovom devojkom. :klap: Je si prebacivao preko "skanera" slike u komp? Koji aparat je u pitanju?

И да лиси скенирао и негатив ?

Hvala, mnogo znaci :D. Dao sam razvijen negativ na skeniranje, pa mi je samo dao sve slike na cd-u u prilicno visokom kvalitetu. U pitanju je Konica Autoreflex T. Kupio ga pre nekih mesec dana i ne mogu biti srecniji.

Е, нека је са срећом !!! Добро је скинарати негатив јер , без обзира на пажњу при чувању, долази до физичких абања.
С нестрпљењем чекамо следеће !

Back