Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Davno je to bilo. Nisam zaboravio kako izgleda, naprotiv, viđam je, doduše retko, ali viđam. Izgleda fenomenalno.
Nisam brzo preboleo nijednu bivšu curu, teško se raspetljavam kad se već zapetljam.
Davno je to bilo. Nisam zaboravio kako izgleda, naprotiv, viđam je, doduše retko, ali viđam. Izgleda fenomenalno.
Nisam brzo preboleo nijednu bivšu curu, teško se raspetljavam kad se već zapetljam.
što se mene tiče, misim ljubaf i to, ja još uvek nisam siguran koja mi je od neke prve tri velike ljubavi bila baš nako...izistinska..prva prava .. tako da ih podjednako i danas volim na poseban način i sas nežnost ih se sećam..ja..smrd prd..
Moja prva velika ljubav me je totalno razocarala...Stariji je od mene bio 2god,a bili smo zajedno godinu i po dana.Prvi put mi je bio sa njim,posle par meseci smo raskinuli-da bi se kasnije hvalio:"Bio sam sa pankerkom!"(a ja sam daaaaleeekoooood pankera).BIO JE STOKA-OSTAO JE STOKA I DANA DANAS!Eno,sada je ozenjen,ima divnu zenicu,ali je vara.
Sto samo muskarci?
Moja prva ljubav je dosla mnogo kasnije od gubitka nevinosti. Secam se tog entuzijaste, a i svojih bivsih frajera... i svih se se secam rado (osim jednog psihopate)... a ovaj sa kojim sam se kresnula prvi put je bio totalno nebitan... i zgodan. Plava, duga kosa, i lepe noge