Prva ljubav, sex, brak u poznim godinama: izvodljivo ili ne?

Godine nemaju veze sa zaljubljivanjem.

Ja se i danas zacas zaljubim u zenu 30 u vise godina mladju od mene....

Vidi tvog vrsnjaka iz RS ima 80 god i zenu od 43, pre 1 god. dobio BEBU, vec sa njom ima 2 deteta sina 25 g i 22g....

Sve najbolje i da rode mladenci i 4.vrto....poucno je da svaTko odgleda uradak , bar 3 puta.

- - - - - - - - - -

Moj najbolji seksualni zivot je bio oko 55 godine zivota. :aha2:

Tada je Tito jos bija ziv, i u Ljubljani mu rezali nogu.

provodadžisanje

Nzm da li si mislila ozbiljno ili si se šalila, ali ideja ti je odlična! Zašto da ne? U tim godinama realno te prijatelji/poznanici stvarno vide kakav si, i prosto vide ili "vide" nekog sličnog.
E, sad, teško da tu može da "plane luda ljubav", ali razumne osobe mogu da se zavole na drugi način i da ostvare sasvim lep brak/odnos. A možda se i zaljube, nije nemoguće.
:ok:

Jako je tesko. Danas ima toliko prepreka na putu do ljibavi, a posle i dok tezimo da je odrzimo/zadrzimo. Ovoliko poodmaklog vremena nicemu ne ide u prilog. Seksualna frustracija baca u depru, izvlaci demone i stvara ocajnu pojavu koja odbija od sebe.

Naci nekog normalnog bi po pravilu trebalo da bude veoma lako

Nase bake i deke su igrali kola i zaljubljivali se tu i tu se maltene odredjivalo ko ce sa kim - mislim Zona Zamfirova i te fore :)

Naci nekog normalnog ni danas ne bi trebalo da bude nikakav problem, ali ljudi se zaljubljuju u pogresne ljude

Najbolje prolaze najproracunatiji

Medjutim, ta ljubavna pitanja i ljubavne muke su meni postale skroz strane - to je bas :cool:

Vise cu da se nerviram ako poginem u igrici :)

Back