Ninche mache
Zainteresovan član
- Poruka
- 312
Najbolji je prosek..obican okej prosecan decko...ne treba da bude Ajnstajn ali da je prosecno inteligentan...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam... kada se upoznajem s nekom osobom, ja joj dam priliku bez obzira na izgled, cisto da vidim da li je OK ovako... nikad mi se nije desilo da imam takvu situaciju sa ruznom osobom, ali priznajem da bi ruzan morao dooosta da mi se svidi ovako kao osoba da bih bila s njim... Ovo uzimam samo kao primer...
pa da....a i kad su u pitanju predrasude....recimo metalac....treba dati sansu da se covek pokaze u pravom svetlu....ne treba odma da se zakljucuje po izgledu....
pa da....a i kad su u pitanju predrasude....recimo metalac....treba dati sansu da se covek pokaze u pravom svetlu....ne treba odma da se zakljucuje po izgledu....
Hehehe BlackWidow, tek sad videh tvoj post... da ne ispadne da prepisujem![]()
znachi vi biste smyvali najgory gaborq al' vazno je da ima iq 500? :S
boles'
ae razymem treba normalno biti pametan/a al' ni to nije ono najvaznije :S
Uh, ja kad vidim nekog metalca...![]()
pa neko ne misli kao ti i blackwindow....ja sam metalac i nisu me bas gledali naj pogotovu na pocetku srednje....ali kao sto sam rekao treba dozvoliti da se pokaze u pravom svetlu tako sam i ja i zgotivili su me dosta....cak i oni koji su me najvise blatili sad su mi naj ortaci....
Da li biste se dopustili nekome ko vam nije fizicki privlacan da vam se nabacuje, da se muvate, pa i da se ZALJUBITE? Vreme tece sad.........
pa neko ne misli kao ti i blackwindow....ja sam metalac i nisu me bas gledali naj pogotovu na pocetku srednje....ali kao sto sam rekao treba dozvoliti da se pokaze u pravom svetlu tako sam i ja i zgotivili su me dosta....cak i oni koji su me najvise blatili sad su mi naj ortaci....