(Prva) ljubav+fizicki izgled?

Ne znam... kada se upoznajem s nekom osobom, ja joj dam priliku bez obzira na izgled, cisto da vidim da li je OK ovako... nikad mi se nije desilo da imam takvu situaciju sa ruznom osobom, ali priznajem da bi ruzan morao dooosta da mi se svidi ovako kao osoba da bih bila s njim... Ovo uzimam samo kao primer...

pa da....a i kad su u pitanju predrasude....recimo metalac....treba dati sansu da se covek pokaze u pravom svetlu....ne treba odma da se zakljucuje po izgledu....

eeeeeeeeee tako vam je to narode.....da bi se u nekog ZALJUBIO potrebno je da ima fizicki izgled koji ti odgovara,jer jelte privlaci paznju .....e sad....kad nekog upoznas pa on pocne da te voli ,mos ti izgledat ka ne znam ja ko ako ga povrijedis tu je kraj ono tacka .

pa neko ne misli kao ti i blackwindow....ja sam metalac i nisu me bas gledali naj pogotovu na pocetku srednje....ali kao sto sam rekao treba dozvoliti da se pokaze u pravom svetlu tako sam i ja i zgotivili su me dosta....cak i oni koji su me najvise blatili sad su mi naj ortaci....

Ma nema veze jeli metalac il je od drveta(htjela sam reć grandovac) čovjek je čovjek...ili nije čovjek

pa neko ne misli kao ti i blackwindow....ja sam metalac i nisu me bas gledali naj pogotovu na pocetku srednje....ali kao sto sam rekao treba dozvoliti da se pokaze u pravom svetlu tako sam i ja i zgotivili su me dosta....cak i oni koji su me najvise blatili sad su mi naj ortaci....

Da znam,imam jedn9og durga,ono,stvarno je najlik,ali svi ga osudjuju prema izgledu.
I da,svi oni koji su mu kao ''najdrugovi'' milion puta sam chula da mu govore iza ledja...
Ali boli me,on to sve kulira tako da...:roll:

Back