(Prva) ljubav+fizicki izgled?

Ma daj... Mora da mi se svidi fizicki... Ali to sto se meni svidja ne znaci da je lep. Znaci da postoji nesto sto me je privuklo. (trenutno mi se svidja decko za koga svi kazu da je ruzan, ali ja mislim da je presladak)...
Ako nema tog neceg sto me privlaci,ako mi je odbojan, kakvo muvanje? Nema sanse... Nikad po svaku cenu....
A ako se vec znamo duze, pa on pocne da mi se svidja zbog onoga sto jeste, iako nije lep, onda sto da ne...
Ali ako sam dobro shvatila temu, ne radi se o tome...

svaki dechko mi se prvo svideo fizichki, pa sam dalje gledala mozgitj....i onda, ako se oba sklope, zajedno smo....ako fali mozgitja, onda nismo zajedno =D

ali, jedan dechko mi se prvo dopao ovako, mada mi je bio i simpatichan....i onda, shto sam ga vishe upoznavala, bio mi je sve sladji....i tako...:mrgreen:

pa fizicki izgled i nije toliko bitan ali jeste bitan....

Ne znam... kada se upoznajem s nekom osobom, ja joj dam priliku bez obzira na izgled, cisto da vidim da li je OK ovako... nikad mi se nije desilo da imam takvu situaciju sa ruznom osobom, ali priznajem da bi ruzan morao dooosta da mi se svidi ovako kao osoba da bih bila s njim... Ovo uzimam samo kao primer...

Da li biste se dopustili nekome ko vam nije fizicki privlacan da vam se nabacuje, da se muvate, pa i da se ZALJUBITE? Vreme tece sad.........

Izgled mi nije na prvom mestu,(nego na 1.5:D)ali ima nekoliko osoba koje jednostavno ne mogu da prevarim,da ih smislim.Ne mogu to opisati,ali jednostavno mi njihovo drushtvo ne prija.
Odg na pitanje:Zavisi,ako je zanimljiv,shaljiv------(drugim rechima)---->ako je simpa,onda da,a ako ga ne mogu smisliti------------>PALI BRATE!!!!:mrgreen::evil::mrgreen:

Poslednja izmena:

Back