Prva ekonomska škola

Jao skapirala sam ko si ti Stefanbg92:lol:
Ti ides sa mojom Maxom a ne micom, zbunila sam se. Eeeee vidjala sam ja tebe ovde kod mene u bloku ;););)
A peca stvarno nije normalan, ja mislila da se covek zajebava za kontrolni kad on ga stvarno dao...:sad::sad:

Jao skapirala sam ko si ti Stefanbg92:lol:
Ti ides sa mojom Maxom a ne micom, zbunila sam se. Eeeee vidjala sam ja tebe ovde kod mene u bloku ;););)
A peca stvarno nije normalan, ja mislila da se covek zajebava za kontrolni kad on ga stvarno dao...:sad::sad:

Iz kog si ti bloka i ko je tvoja maxa? :p ;)

Ma mi smo znali za kontrolni da ce biti prve nedelje, al ne prvi cas, jos mi imali u ponedeljak... ja sam se smorio kad je dao, mogao sam da lupam nesto za 2 al me mrzelo... Jos sad moram da popravljam i prvo polugodiste i ovaj kontrolni...smor:-(

:lol::lol::lol::lol::-P:-P:-P:-P nemoj da se ložiš na njega!!! piliiizzzzzz :shock::shock::D:D

Nadimak, ono, nem pojma.... nije za javnost :oops::razz::lol:

Jeste Caki mi je razredna :lol::lol::lol::razz::razz: ona je najveća carica u celoj Prvoj ekonomskoj... Šta ta žena radi za nas, svaka joj čast... Ma bre kupujemo joj cveće i bombonjere svake nedelje, ne mož da joj se odužimo :wink::wink::razz::razz::-D:-D

Imate nešto da me pitate vi mali slatki ekonomisti?? :wink::wink::oops::oops::lol::lol:

sto??????? ima lil neko njegov mob ili mejl? pomozite mi.......................

Iz kog si ti bloka i ko je tvoja maxa? :p ;)

Ma mi smo znali za kontrolni da ce biti prve nedelje, al ne prvi cas, jos mi imali u ponedeljak... ja sam se smorio kad je dao, mogao sam da lupam nesto za 2 al me mrzelo... Jos sad moram da popravljam i prvo polugodiste i ovaj kontrolni...smor:-(

Eeeeee ja sam ti iz bloka 1. Vidjala sam te sa gajom milion puta, jel trenirate zajedno i koga sve znas iz bloka? :D:D:D

peca je car, keve mi...i ispoklajace vam ocene na kraju...a dok stignete do trece peca ce vam biti mala beba...
ali ubedljivo je car radovan iz istorije...koji bedak sto nam vise ne predaje...znaci uzas...
e, da, ovo dete sto mu razredna despotovicka...sta god radila NEMOJ DA JOJ SE ZAMERAS!!!!
veruj mi....veliki uticaj ima u skoli, zajebace te najgore samo ako joj stanes na zulj...
i mene nije gotivila...sad se pravi da ne postojim, ja da ona ne postoji i do jaja nam je... :)

e owako,nadam se da neko josh uwek posechuje owaj forum.ja sam 87 god,u 3 sam se ispisala iz skole i preshla wanredno,e sad,u ponedeljak polazhem radno prawo za 3 god,pa bih zamolila ako neko ide u trechu god smer pravni tehnicar treba mi mala pomoch.hwala unapred

E Bony jesu i kuce su nam doveli da nas njuse...a onaj mentol engleskinja pocela da se zajebava, ove neke glupace kod mene u odeljenju se nalozile-aaaa umrecemo i sl...a bas bi bilo co0ool da stvarno ima bombica:D cisto da me ne pita ova iz prava

Ha ha, kod mene rekla jedna sto bi bilo dobro da se sad sve digne u vazduh... A bilo je nesto i u novinama, javili su jos u nekim skolama i u zgradi parlamenta i svi su oni obustavili rad samo je PRVA EKONOMSKA nastavila sa radom (to je pisalo u novinama)...

ja mislim da mislite na onu plavu iz statistike... ne znam ni ja kako se zove?? znam samo da je budala.
u sredu, radili smo pismeni u svecanoj sali , i ja je pitam: gde da napisem datum?
a ona :MENI NA CELO!!!
I posle kaze:ma dete, pisi datum gde oces, vidi kolko praznog mesta imas..

a ja kazem: (ako je cula-cula je) - pa na celu cu vam napisati!

puno pozdrava od profesorke statistike za III/8 i na sledecem pismenom nemoj postavljati glupa pitanja, pa neces dobijati glupe odgovore.

Back