Prva ekonomska škola

de ste bre, pacenici! ladno imamo sajt za ovu buljavu shkolul!!! mislim ELITNA prva ekonomska, shta reci!! ima slike da vam uploadujem.. pa cete da vidite kako smo ELITNI.. sve Minela do Sanele...
a shto ste lopovchine... necemo o tome...sam djavo me natero da se upishem ovde i da se muchim chetri godine.. mislim dajte! prolazim kroz pakao.. ne mogu vishe ni da povracam.. onaj Stefan sa chetvrte.. onaj gej sa mindjushom.. prevrne mi se stomak kad ga vidim.. gruja.. mislim.. aaaaaaaaaaaaa.. ima ih puno, necemo poimence.. to je ekipa|!!!! pozz za tetkicu!

de ste bre, pacenici! ladno imamo sajt za ovu buljavu shkolul!!! mislim ELITNA prva ekonomska, shta reci!! ima slike da vam uploadujem.. pa cete da vidite kako smo ELITNI.. sve Minela do Sanele...
a shto ste lopovchine... necemo o tome...sam djavo me natero da se upishem ovde i da se muchim chetri godine.. mislim dajte! prolazim kroz pakao.. ne mogu vishe ni da povracam.. onaj Stefan sa chetvrte.. onaj gej sa mindjushom.. prevrne mi se stomak kad ga vidim.. gruja.. mislim.. aaaaaaaaaaaaa.. ima ih puno, necemo poimence.. to je ekipa|!!!! pozz za tetkicu!

??????????????????? :shock:

Ja sam ove godine krenula u ovu skolu,svidja mi se ali su profesori zajebani(pojedini).Pijanovicka,Maricicka i ona baba iz korespodencije Grujicka.Ostali su delimicno ok,ekologicar nije toliko los,bar ne prema mom odeljenju,nas bas gotiv[/I][/B]i.JEL IMA NEKO OVDE DA JE 92?????????????????:grin::grin::grin::grin::grin::grin:

loodaca92, pripazi malo na nachin izrazhavanja. Pre svega, budi kulturna, a dalje, nemoj vikati* i postavljati isto pitanje dva puta, postovi tje ti biti brisani.

*pisanje sa ukljuchenim CAPS lock-om se u virtuelnim razgovorima smatra kao vikanje.

Back