Prva ekonomska škola

Ok je u skoli, ocene onako, iz hemije i ekologije imam jedan... Istoriju mi predaje neki profesor, ne znam kako se zove, malo je mutav, visok onako, a pitacu kako se zove pa cu da ti kazem.

I jel obara ovaj ekologicar, jer cu kod njega veoma tesko imati dva :p

Ok je u skoli, ocene onako, iz hemije i ekologije imam jedan... Istoriju mi predaje neki profesor, ne znam kako se zove, malo je mutav, visok onako, a pitacu kako se zove pa cu da ti kazem.

I jel obara ovaj ekologicar, jer cu kod njega veoma tesko imati dva :p

Bzvz mi je da ti da 1 iz predmeta koji nema veze sa ekonomijom... Pogotovo iz predmeta kao sto su hemija i biologija... Strasno! :shock:

Meni je knjigovodstvo najgori mogući predmet...srećom sada učimo zalihe, pa i nekako shvatam...ali, ovako ne kontam uopšte!!!!
Jel predavao pre par godina knjigovodstvo profa Nenad Katančević možda???u prvoj e???

Budite srecni sto idete u tu skolu. To je najbolja skola na svetu. Jedina mana vama su zatvorili BIP i sad djaci nemaju gde da piju i uzivaju u drustvu.
Profesori su vam extra. A ako nekome predaje Vukica Moraca statistiku recite joj da je pozdravlja Jovic iz IV5. Generacija 87 i setice se zena.
Pozdravite mi Sanovica i Cvetana najaci su profani i zajebanti.

Ma kod Cvetana ti je problem za tebe sto si zensko jer on vise gotivi likove i voli da prica o perverzijama. Ja i jos 2 ortaka se bili zajebali kod njega i uzeli racunovodstvo kao izborni i najebali.Niko kod njega vec 5 god pre nas nije uzimao racunovodstvo i bolje vam je da ne uzimate. Koja si smena ove nedelje?

Ma treca moze da ti bude zeznuta ali sve je ustvari prosto ako znas da se snalazis i kod kog profesora sta mozes da radis......
Mislio sam da ti mozda srpski predaje moja bivsa razredna...
Ako ti teba savet za nekog profesora kog znam javi pa cemo videti nesto... lol
Kojim danima imas racunovodstvo i matu kod sanovica?

Ma treca moze da ti bude zeznuta ali sve je ustvari prosto ako znas da se snalazis i kod kog profesora sta mozes da radis......
Mislio sam da ti mozda srpski predaje moja bivsa razredna...
Ako ti teba savet za nekog profesora kog znam javi pa cemo videti nesto... lol
Kojim danima imas racunovodstvo i matu kod sanovica?

Da ti se razredna nije zvala mozda Vesna Brdarevic?:)

Back