Ben_Adam
Poznat
- Poruka
- 7.834
Jbt. nema takvih farmaceuta!!! LOL nemoj da me plashish ti oholi Lave!!!Lannister Lion:Ma,ima svakakvih u hladnom,surovom svetu...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jbt. nema takvih farmaceuta!!! LOL nemoj da me plashish ti oholi Lave!!!Lannister Lion:Ma,ima svakakvih u hladnom,surovom svetu...

Surovo a? E pa evo jedna pricha: Jedno veche odveze me Predrag u McDrive i naruchim 3 pomfrita (1 pripada McObroku-BigMac + Orange Juice) + 3 kechapa + sladoled dupli preliv karamela + 3 krofne sa chokoladom + 1 McChicken...Sofika:Ah, da surovi svet...to ti je kao ono kad odeš u mek i tražiš sladoled sa duplim prelivom, a oni ti sipaju obični...Tako surovo.....
Take a shower, it helps. Then grab your fucken book and read!Sofika:Znam...Tako okrutno....Smrc...Osećam se tako iskorišteno i prljavo...Jecaj, jecaj....

Eh pa, Eh... JJ je u selu... Lechi sada svinje, krave, ovce i ostalu seosku burzhoaziju...Lannister Lion:*tesh tesh* Pa ti treba da ides na lecenje od takvih trauma,gde je sad psihic kad ti treba?

Nadam se da ne leci samo domace zivotinje...Ben_Adam:Eh pa, Eh... JJ je u selu... Lechi sada svinje, krave, ovce i ostalu seosku burzhoaziju...![]()

Fucken?Ben_Adam:Take a shower, it helps. Then grab your fucken book and read!![]()
MarilynManson:Cim pomislis na Marka jedesh, a ?
Muhohohohohohoho![]()
Pa navukla se na nju...Lannister Lion:Fucken?
Emilija,sta si radila sa tom knjigom?!?! :shock:

E,ode moja knjiga u picku mat...ne mislim bukvalno,ben,izbaci te misli!Ben_Adam:Pa navukla se na nju...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()