ПРВА ДАМА НА САЈМУ КЊИГА

Procitah intervju na

http://www.b92.net/kultura/vesti.php?nav_category=1087&yyyy=2012&mm=10&dd=23&nav_id=654273

gde ona izmedju ostalog rece sledece:

Upitana o planovima njenog angažmana kao supruge predsednika države u kulturi, Dragica Nikolić rekla je da su oni usmereni na omogućavanje rada Narodnog muzeja, Muzeja Nikole Tesle i Prirodnjačkog muzeja. koji je takođe suočen sa nedostatkom izlagačkog prostora.

"Nedavno sam saznala da imaju najveću kolekciju leptirova u Evropi, a nemaju gde da je drže. Pokušaću sve što treba da obezbedimo neki prostor, barem za leptirove", rekla je supruga predsednika Tomislava Nikolića.

Da covek ne poveruje.

Kao supruga predsednika?Koje knjige da cita,kako da se oblaci?

Kako koje? Pa Isidorine (Bjelicine), nase prominentne autorke... I da se oblaci u istom fazonu kao Isidora (cipkasti sesirici i cipkaste rukavice pod OBAVEZNO)... Za pamet vec ne znam, pamet NIJE prelazna! Nece valjda da cita Biljine (Prosrbljanovickine) filipike, podvucene belim?! :hahaha:

_nobody_

Kako koje? Pa Isidorine (Bjelicine), nase prominentne autorke... I da se oblaci u istom fazonu kao Isidora (cipkasti sesirici i cipkaste rukavice pod OBAVEZNO)... Za pamet vec ne znam, pamet NIJE prelazna! Nece valjda da cita Biljine (Prosrbljanovickine) filipike, podvucene belim?! :hahaha:

_nobody_

Prva dama ima svoje stiliste i savetnike znace da se snadje.

Prva dama ima svoje stiliste i savetnike znace da se snadje.

Ovo je bilo sasvim OK
prva-dama-dragica-nikolic-tomislav-nikolic-misel-obama-1339534888-173954.jpg

Па добро, појавила се на сајму књига. Није ваљда да не сме да изађе на светлост дана ако је жена функционера? Постоји варијанта и да не излази па после да оде у монахиње.

Ma svuda se zene predsednika pojavljuju, nije to nista novo, a sajam knjiga je u svakom slucaju prava stvar, ali mene ubise leptirovi;)

Back