Pruzanje Erotske Profesionalne Masaze u Kucnim Uslovima

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Meni prvo da se objasni a sta to podrazumeva? Masiraju i masturbiraju? Masiraju i kresu se? Samo se kresu rec masaza je tu ubacena da zvuci finije?
Koja je razlika kad uzmes uslugu erotske masaze od usluge kurrve?

Meni se cine da erotska masaza ima zadatak da te napali, a za sretan kraj moras da se pobrines sam ... sve drugo je klasicna prostitucija

Cek ni ne drka ti? Samo te napali? Pa brate to je mucenje
Bezveze, onda bolje platiti kurrvu za komplet ugodjaj
Ja sam mislila da i ove maserke odrade neki posao

...moja ti, Metlice...ko je zedan, njemu i zabokrecina dobra...sve je stvar perspektive.
Imam kolegu koji je bolestan za prostitutkama...gdje god da ode, mora. Ne kontam mu potrebu. Nekada pomislim da je malo zastranio i da ne moze da bude sa normalnim zenskom...a i kada je, onda cucla one gelove...budala...a extra izgleda i dobro zaradjuje al ne...daj to. Tako da, sta znam...mozda neki i vole da ih tako ostave nedorecene pa da pate :lol:

Pruzanje Erotske Profesionalne Masaze u Kucnim Uslovima..-
Zenama sa Heppi Endom ;)

Funkcionisalo li bi ovo?

vi najbolje znate
..

Govorimo o rucnoj masazi...Ne onoj drugoj....

U kuci se pripremi jedna manja prostorija, tipa spajz.... Tu je sve sto treba: losioni, voda, peskiri.....

Postoji specijalan krevet za masazu.

Ima toga, vidjao sam.....

Zenama je to cesto dodatni prihod.

Cak i udatima.

Dok muzevi gledaju TV one desetak minuta obave posao i zarade vise nego da rade ceo dan u firmi.

Poslednja izmena:
...moja ti, Metlice...ko je zedan, njemu i zabokrecina dobra...sve je stvar perspektive.
Imam kolegu koji je bolestan za prostitutkama...gdje god da ode, mora. Ne kontam mu potrebu. Nekada pomislim da je malo zastranio i da ne moze da bude sa normalnim zenskom...a i kada je, onda cucla one gelove...budala...a extra izgleda i dobro zaradjuje al ne...daj to. Tako da, sta znam...mozda neki i vole da ih tako ostave nedorecene pa da pate :lol:

Da pa ima tih fora sa fetisima....hbg svasta ljudi tripuju
Nego cisto prakticno gledano, unajmljivanje ***** jos i mogu da skontam , al ovo ako te samo sasolji bez kokretne obrade brate bezveze

У каквој је тачно вези ова тема са подфорумом 'жене'?

Због чега неки људи имају потребу да нас обавесте да су идиоти када то већ одавно знамо.

To je stvar koja postoji i to cesce nego sto ti mislis.

Sta se iscudjavas?

У каквој је тачно вези ова тема са подфорумом 'жене'?

Због чега неки људи имају потребу да нас обавесте да су идиоти када то већ одавно знамо.

Mozda racunaju da se nadas da su se opametili pa da ti ne kvare iluzije :lol:

Back