Pruge su uvek u modi

Lorelajn

Legenda
Supermoderator
Poruka
70.757
Prugice mogu da nose i devojke koje prate modu, one koje biraju klasične komade, ali i romantične dame, a iako možda na prvi pogled izgledaju pomalo jednostavno, zahvaljujući različitim debljinama pruga i njihovim bojama, kombinacije su beskonačne.

Uvek ćete se osećati odlično i samouvereno kad ih imate na sebi. Zbog toga što su vrlo funkcionalne, pruge su postale dezen koji je vredan svakog stila, bez obzira kakav je. Pruge možete nositi kada želite da izgledate opušteno, ali ih takođe možete iskombinovati u nekoj elegantnoj kombinaciji, koja predstavlja vašu ženstvenu stranu.

U oba slučaja će odraditi dobar deo posla, ali su definitivno najbolje kada je u pitanju kombinovanje sa mnogim drugim dezenima i različitim bojama. Jednostavno idu uz sve, a to je najveći razlog zbog kojeg su toliko bitne u svetu mode.

0900ad17ed53ace96dd4cc2afc7253c9.jpg

Za @Indigo3 :cvet:

(zenskimagazin.rs)

Ma imam dux star preko 30 god kao nov jer nije danasnji bofl materijal,iznervira me kad nadjem nesto po ukusu a izvetri brzo ,posle moram bilo sta nositi jer nema kvalitetno ,sad farmerke nema ravne i siroke nego ko helanke a stare dotrajale
daaa....imam i ja par tih...i majica i jednu mornarsku bas...prastaru...i boja i materijal isti...a jos se secam wrangler farmerica...

Back