Prst u oko

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
:heart:
Necu da vas davim, posto sam posla na jutarnji fitnes. Imam zakazano, ali ipak, moram i vama da kazem. Udjem ja na profil mog bivseg decka i odem na profil njegove zene slucajno. Kada on ima sta da se vidi, pored onog njenog pisakranja o Hamasu, stavila je novi kolaz o mom bivsem decku. MOM!!! Sada ima 16 slika i jedna glavna, ponovo u plavim majicama. Na jednoj je u bazenu, na drugoj ispred supermarketa, gde smo nas dvoje kupovali lizalice, druga je on sa detetom bez majice, treca ne on sa oba deteta u bordo majici, koja mu lepo stoji, treca sa nekim detetom valjda drugim u kariranoj kosuljia, cetvrta na plazi, peta u majici sa nekim detetom na grudim kao neka dojilja, sesta opet ispred naseg marketa, gde smo se super zezali i ljubili ali drzi neko dete, valjda njegovo za ruku, sedma sa nekom bebom, osma obuva cipelice tom njegovom detetu, a znam da je to iz vrtica, posto mi je BIna rekla, jer ga je spijunirala ranije. Inace, da ne skrecem sa teme Bina i dalje ima onog decka i dalje me mraci. Deveta na veceri za Purim, kod njegove prijateljice, a s snjenim muzem sam bila u vezi, a nije rekao da je ozenjen, a nije ni Jevrejin ;). deste samo se vide deca i njegova karirana kosulja. Jedanaesta On sa onim negovim velikim nosem i nekom bebom na ramenu. Tu mi je mnogo sladak. Ima veliki nosa, onako nmasivan, ali je on stvarni sladak. Dvanaesta cupav sa detetom u nekom dresu. Trinaesta u kosulji sa bebom, cetrnaesta, jedna od mojih najomiljenijih: neobirjan sa naocarima i sladak u praku se nesto ekzi nekoj bebi. Petanesta na igralistu sa detetom cupav. I sesnaesta je ta glavna. Dakle, on je mnogo sladak, a ona je to objavila namerno da MENI zabode prst u oko, jer je ljubomorna.
Sta mislite o nezrelim osobama, koje bi siterivale pravdu do kraja zivota?:heart:

Idi na fitnes, da te ne zadržavamo previše :heart:
Inače, uvek ok pitanje na kraju sopstvenih tema postaviš, ali zaključavam ih iz razloga što prethodno napišeš špansku (tursku, bilo koju) seriju. No me interesa.
Lock.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back