Necu da vas davim, posto sam posla na jutarnji fitnes. Imam zakazano, ali ipak, moram i vama da kazem. Udjem ja na profil mog bivseg decka i odem na profil njegove zene slucajno. Kada on ima sta da se vidi, pored onog njenog pisakranja o Hamasu, stavila je novi kolaz o mom bivsem decku. MOM!!! Sada ima 16 slika i jedna glavna, ponovo u plavim majicama. Na jednoj je u bazenu, na drugoj ispred supermarketa, gde smo nas dvoje kupovali lizalice, druga je on sa detetom bez majice, treca ne on sa oba deteta u bordo majici, koja mu lepo stoji, treca sa nekim detetom valjda drugim u kariranoj kosuljia, cetvrta na plazi, peta u majici sa nekim detetom na grudim kao neka dojilja, sesta opet ispred naseg marketa, gde smo se super zezali i ljubili ali drzi neko dete, valjda njegovo za ruku, sedma sa nekom bebom, osma obuva cipelice tom njegovom detetu, a znam da je to iz vrtica, posto mi je BIna rekla, jer ga je spijunirala ranije. Inace, da ne skrecem sa teme Bina i dalje ima onog decka i dalje me mraci. Deveta na veceri za Purim, kod njegove prijateljice, a s snjenim muzem sam bila u vezi, a nije rekao da je ozenjen, a nije ni Jevrejin

. deste samo se vide deca i njegova karirana kosulja. Jedanaesta On sa onim negovim velikim nosem i nekom bebom na ramenu. Tu mi je mnogo sladak. Ima veliki nosa, onako nmasivan, ali je on stvarni sladak. Dvanaesta cupav sa detetom u nekom dresu. Trinaesta u kosulji sa bebom, cetrnaesta, jedna od mojih najomiljenijih: neobirjan sa naocarima i sladak u praku se nesto ekzi nekoj bebi. Petanesta na igralistu sa detetom cupav. I sesnaesta je ta glavna. Dakle, on je mnogo sladak, a ona je to objavila namerno da MENI zabode prst u oko, jer je ljubomorna.
Sta mislite o nezrelim osobama, koje bi siterivale pravdu do kraja zivota?