- Poruka
- 48.596
Za mentalni oporavak može marihuana u predvečerje-veče oslonjena rukama na prozorske okvire, otvorene, neobrisane, podrazumeva se.
Za fizički izađi , vozi bicikl, ili pa ima lepših ideja , majkumu od prozora .. kud ih nađe?
Ono što me direktno izluđuje pored prozora su zavese i fizički i na bilo koji način. Ta srranja treba ukinuti , kazniti proivođače istih, a umesto tih stakala prozorskih koji zahtevaju glupo briskanje , nauka bre .. nek izmisle nešto praktičnije![]()
Ja nemam ni zavese. Kad prodjem pored jednig prozora koji gleda ka zgradi preko puta cela zgrada me vidi golu.
zabole me, ne migu da perem...ako im se ne svidja prizor ne moraju da gledajy
- - - - - - - - - -
meni u pranju prozora pomaze muz, jer su nam prozori oni do plafona, pa ja ne smem, imamo i posebnu cetku sundjer za tu svru na izlacenje
mi smo hteli estetiku i pogled s prozorima al je pranje ubistvo
a sa onim starim prozorima bilo mi ocas posla
Razumem te potpuno, takvih dam se oslobodila

- - - - - - - - - -
Js sad imam cetri pvc prozorceta u spavacoj kedan, u dnevnoj, u kupatilu i kuhinji...sve prostorije imaju prirodno svetlo, stan je dvostran

- - - - - - - - - -
Nikad vise ne bih zivela tamo gde nemsju sve prostorije prirodno svetlo...meni je uzas ujutro da udjem u kupatilo u kome moram da palim svetlo

na kolena pa da glancam sama svoje

Budite malo praktični, brzi, .. sve ono što moramo urbano .., dok mi ne dođemo na selo a
ustvari, kad bi imala ne bi bili samo prozori nego cela kuća tj,stan...msm kad ja crknem od posla što ne bi i zena koju platim