Prozor(i)

• Začetnik teme Začetnik teme Oranz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Za mentalni oporavak može marihuana u predvečerje-veče oslonjena rukama na prozorske okvire, otvorene, neobrisane, podrazumeva se.
Za fizički izađi , vozi bicikl, ili pa ima lepših ideja , majkumu od prozora .. kud ih nađe?
Ono što me direktno izluđuje pored prozora su zavese i fizički i na bilo koji način. Ta srranja treba ukinuti , kazniti proivođače istih, a umesto tih stakala prozorskih koji zahtevaju glupo briskanje , nauka bre .. nek izmisle nešto praktičnije :manikir:

Ja nemam ni zavese. Kad prodjem pored jednig prozora koji gleda ka zgradi preko puta cela zgrada me vidi golu. :lol: zabole me, ne migu da perem...ako im se ne svidja prizor ne moraju da gledajy:zcepanje:

- - - - - - - - - -

meni u pranju prozora pomaze muz, jer su nam prozori oni do plafona, pa ja ne smem, imamo i posebnu cetku sundjer za tu svru na izlacenje
mi smo hteli estetiku i pogled s prozorima al je pranje ubistvo
a sa onim starim prozorima bilo mi ocas posla

Razumem te potpuno, takvih dam se oslobodila:vatromet:

- - - - - - - - - -

Js sad imam cetri pvc prozorceta u spavacoj kedan, u dnevnoj, u kupatilu i kuhinji...sve prostorije imaju prirodno svetlo, stan je dvostran :zaljubljena:

- - - - - - - - - -

Nikad vise ne bih zivela tamo gde nemsju sve prostorije prirodno svetlo...meni je uzas ujutro da udjem u kupatilo u kome moram da palim svetlo

Svake godine, samo u Americi, oko 18000 ljudi pogine radeći kućne poslove.
Za to vreme, u celom svetu od napada ajkula pogine 5 ljudi.
Pa se vi pentrajte zbog malo prašine na staklu.
Kad sam bila tamo prošle godine,gazda kod koga smo stanovali
plati zenu Kubanka, Mexikanka šta li je...elem rukavice do laktova,prska sa onim flašicama brisne malo i decit
msm da su samo kod nas zene vako lude ko ja:lol: i ćut bre, kaka pogibija...msm ipak nisam baš toliko luda

- - - - - - - - - -

... a deca tek,msm stvarno DECA a ne daca:lol:probali to
dok ćera opere krpu treba godišnji odmor a sin ko sin
nume ni da je opere kako treba:(

e kad pricate o prozorima,u komsiluku na ulazu bio zalepljen oglas,ljudi iz tapervera dolaze da operu SVE prozore u kuci,koliko god da ih ima za 300 dinara i sve odrade za pola sata.promovisu neke krpe
ja rekla muzu,kad on,ma ajde bre,peru prozore i kradu...:roll:
tako da mi nista ne preostaje nego kad kazu da kise vise nece biti,tamo negde u julu :mrgreen:na kolena pa da glancam sama svoje

Svake godine, samo u Americi, oko 18000 ljudi pogine radeći kućne poslove.
Za to vreme, u celom svetu od napada ajkula pogine 5 ljudi.
Pa se vi pentrajte zbog malo prašine na staklu.
Nije kao da su mi trebala ova dva razloga, ali ja stvarno ne perem prozore dok mm ne kaže E hoćemo oprati prozore? negde tamo u proleće... i opet možda u jesen...
Ajd ove na terasi, njih šibnem kad sedim tu svakodnevno, ali da idem oko kuće ko luda lela i perem ma jok
Kad sam bila tamo prošle godine,gazda kod koga smo stanovali
plati zenu Kubanka, Mexikanka šta li je...elem rukavice do laktova,prska sa onim flašicama brisne malo i decit
msm da su samo kod nas zene vako lude ko ja:lol: i ćut bre, kaka pogibija...msm ipak nisam baš toliko luda

- - - - - - - - - -

... a deca tek,msm stvarno DECA a ne daca:lol:probali to
dok ćera opere krpu treba godišnji odmor a sin ko sin
nume ni da je opere kako treba:(
Pametna deca. nisu luda da polažu da znaju

...oprani,veštim rukama gore dole,a i nogama neprirodno postavljenim
samo mi sinu u magnovenju i otvori se jedan drugi prozor...šta ce biti
kad više ne budem mogla da ih perem, oće li ličiti na one iz Dikensovih
romana a mene ce boleti doope:lol: ili...u principu udarim fizikaliju
kao vid korisne rekreacije po kući a i provere fizičkog i mentalnog
stanja:mrgreen:..a kad još odjogatim e jbg.onda metak u čelo
ili marihuana pa udri do zore...msm poverih se iskreno te tako
očekujem iskrene odgovore a muški nisu pozeljni ako nisu
dobronamerni:kafa:

A sta si je to Dikens roman?

...Oranz, plati se sitno i operu ti cas posla.
...navikla sam sama u kuci sve da radim i nije mi tesko, frosh i novine, posle krpa i stvarno zacas bude...druge stvari su mi gore, hemikalije za toalet, recimo...ne mogu da isperem osecaj u ustima posle...

Nije kao da su mi trebala ova dva razloga, ali ja stvarno ne perem prozore dok mm ne kaže E hoćemo oprati prozore? negde tamo u proleće... i opet možda u jesen...
Ajd ove na terasi, njih šibnem kad sedim tu svakodnevno, ali da idem oko kuće ko luda lela i perem ma jok

Pametna deca. nisu luda da polažu da znaju
Реално ми сељаци и немамо неких објективних разлога да свак' час лицкамо прозоре јер је аерозагађење минимално, нико не дувани сем евентуално неких гостију, а ако пада киша, или дува јак ветар, само спустим ролове и мирна Бачка.
Завесе су најмањШи проблем, у маХину и на 40Ц се оперу ко нове... моШ мислити све то два пут' годишње.

Реално ми сељаци и немамо неких објективних разлога да свак' час лицкамо прозоре јер је аерозагађење минимално, нико не дувани сем евентуално неких гостију, а ако пада киша, или дува јак ветар, само спустим ролове и мирна Бачка.
Завесе су најмањШи проблем, у маХину и на 40Ц се оперу ко нове... моШ мислити све то два пут' годишње.

Realno, mi smo samo realni :) ;)

...Oranz, plati se sitno i operu ti cas posla.
...navikla sam sama u kuci sve da radim i nije mi tesko, frosh i novine, posle krpa i stvarno zacas bude...druge stvari su mi gore, hemikalije za toalet, recimo...ne mogu da isperem osecaj u ustima posle...
Rekoh da nemam pare:rumenko: ustvari, kad bi imala ne bi bili samo prozori nego cela kuća tj,stan...msm kad ja crknem od posla što ne bi i zena koju platim:lol:elem teški dani seniorski stizu:roll:

Back