Провокатори

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
То ти можда мислиш, али да не цитирам сада Православне текстове о тој твојој сатанистичкој звезди, као и илуминатима...сам потражи, ако желиш да ишта научиш...ван свога обора...
isto tako, i kukasti krst je simbol nacizma, ali i simbol necheg drugog u drevnim religijama. simboli imaju razlichita znachenja kroz istoriju, u raznim grupacijama.
za mene ova crna petokraka nema veze ni sa religijom ni sa antireligijom, ni sa partizanima i slichno, vecj sa anarhistichkom filozofijom. obichno su u dve boje, zavisno dal se radi o anarhosindikalizmu, feminizmu, ekologizmu, komunizmu, mene to nishta nije interesovalo, samo sam uzeo za sebe skroz crnu. ;)

a shto se te tvoje teme tiche, da, grupacije koje deluju sa namerom da chine shtetu treba prepoznati i sprechavati u tome, pa ako treba i zabranjivati. ali ne vidim kakve veze joga i buda imaju sa chinjenjem shtete, pa ni adventisti i jehovini svedoci. svako ima pravo da bude ono shto smatra da treba, pa ako ocje da bude budista il subotar, nek bude.

isto tako, i kukasti krst je simbol nacizma, ali i simbol necheg drugog u drevnim religijama. simboli imaju razlichita znachenja kroz istoriju, u raznim grupacijama.
za mene ova crna petokraka nema veze ni sa religijom ni sa antireligijom, ni sa partizanima i slichno, vecj sa anarhistichkom filozofijom. obichno su u dve boje, zavisno dal se radi o anarhosindikalizmu, feminizmu, ekologizmu, komunizmu, mene to nishta nije interesovalo, samo sam uzeo za sebe skroz crnu. ;)

a shto se te tvoje teme tiche, da, grupacije koje deluju sa namerom da chine shtetu treba prepoznati i sprechavati u tome, pa ako treba i zabranjivati. ali ne vidim kakve veze joga i buda imaju sa chinjenjem shtete, pa ni adventisti i jehovini svedoci. svako ima pravo da bude ono shto smatra da treba, pa ako ocje da bude budista il subotar, nek bude.

Поента је, али ти то никако да сконташ...да је то некада било, да је свет напредовао доласком Господа, зар сте толико затуцани....а анархизам није ништа друго до сатанизам...

camera2.gif

:-D:-D:-D Misliš katolici??:-D

Латини је прави одговор. Не баш Католици, нај опаснији су унијати и унијаћење, док је католичанство резервисано за Мађаре и Хрвате и ту нема неког проблема.
Католичко мисионарство јесте проблем као и унијаћење...

Поента је, али ти то никако да сконташ...да је то некада било, да је свет напредовао доласком Господа, зар сте толико затуцани....а анархизам није ништа друго до сатанизам...
mozhda u tvojoj glavi.
tu je i joga satanizam.
a to su stvari koje nemaju veze sa religijom, a kamoli anti-religijom.

Da, nakupilo se mnogo provokatora, a evo sta se desilo danas na izlozbi u Beogradu. To sve dolazi iz iste "kuhinje" da je sve to jedna sekta, placena od stranog faktora, a ovde na forumu zele da ismeju sve sto je sveto, i cak da navedu coveka na ruznu rec.

У данашње време..."демократских промена" сведоци смо бујања разних сатанистичких удружења, секти и јереси......(под маском НВО).....који кроз политичке странке врше неки свој утицај..у Православној Србији....као што су:
сатанисти..(илуминати, масони, ротаријанци и др)
секте.........(Јеховини, адвентисти(НВО), јога, буда и др)
јереси.......(латини).....
Зашто држава нема неки план о одбрани од тих организација, за које се потврдилио да су опасније од оружаног сукоба са неком озбиљном војном силом....и који политичари штите све те "организације",,,,

Молим модераторе да не закључају тему, јер је ово опасан проблем у политичком животу Србије....и утичу на безбеднот државе....

Poštovani,

pre nego započnete temu, proverite koje su NVO registrovane a koje nisu.
Počnite od Vaše...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back