Provodadzisanje no-no!

Samsonight

Elita
Poruka
15.903
U odredjenim godinama ne mozete da ih zaustavite. Streljaju okolo i smisljaju vam kombinaciju. Vasi prijatelji, vasi rodjaci, svi koji vas makar ovlas znaju...
Desava li vam se?
Kako se iz toga izmigoljite?
Kako ostati u dobrim odnosima sa provodadzijama u srodstvu/prijateljstvu koji su vas doveli u neprijatnu situaciju? :hvala:
Hvala unapred!

Licni primer-rodjaka zeli da se upoznam sa njenim rodjakom koji meni prakticno nije rod. Dala meni broj i svaki dan me zove da pita za ''rezultate''.
Niti bih zvala, niti bih se upoznavala... ali ta zena ne odustaje. Svaki dan moram da raspolazem telefonskim pozivima i izmisljam nove izgovore. Smara me to...
Mislim, direktno reci-ne mesaj mi se u zivot, deluje kao idealna varijanta ali necu da mi se mnogo vredja...
Nisam ocekivala cutanje... gde ste, samci, zasto ne date svoj sud? :eek:
Taj tamo ocekuje moj poziv, stidljiv i povucen je, naravno, slican meni...

Joj, niti sam stidljiva, niti povucena nego ne ucestvujem u razgovorima koji me ne zanimaju...
Mislim, kad mi za muskarca kazu da je stidljiv i povucen, zamisljam ne-osobu.
Uzgred, videla sam i sliku... nikako... mislim, ne znam po cemu smo to slicni...
dunno.gif

Mozda po stepenu dragosti toj zeni... kuku meni!

Poslednja izmena:
U odredjenim godinama ne mozete da ih zaustavite. Streljaju okolo i smisljaju vam kombinaciju. Vasi prijatelji, vasi rodjaci, svi koji vas makar ovlas znaju...
Desava li vam se?
Kako se iz toga izmigoljite?
Kako ostati u dobrim odnosima sa provodadzijama u srodstvu/prijateljstvu koji su vas doveli u neprijatnu situaciju? :hvala:
Hvala unapred!

Сачекај да прођу године... Дићи ће руке :)

Daaaaa
Meni je ćale našo kombinaciju. Dotle je došlo.
Onda svaka drugarica iz različitih ekipa mi je našla kombinaciju.
Jednu budalu ne mogu da otresem.
Ja sve kao fino, i eto je budala dahće. I šta sad ja da im kažem (a to im drug), kažem lepo "on je budala" i oni i dalje.
Pusti nek preporučuju, a i lepo možeš da kažeš da nisi zainteresovana.

Licni primer-rodjaka zeli da se upoznam sa njenim rodjakom koji meni prakticno nije rod. Dala meni broj i svaki dan me zove da pita za ''rezultate''.
Niti bih zvala, niti bih se upoznavala... ali ta zena ne odustaje. Svaki dan moram da raspolazem telefonskim pozivima i izmisljam nove izgovore. Smara me to...
Mislim, direktno reci-ne mesaj mi se u zivot, deluje kao idealna varijanta ali necu da mi se mnogo vredja...
Nisam ocekivala cutanje... gde ste, samci, zasto ne date svoj sud? :eek:
Taj tamo ocekuje moj poziv, stidljiv i povucen je, naravno, slican meni...

Joj, niti sam stidljiva, niti povucena nego ne ucestvujem u razgovorima koji me ne zanimaju...
Mislim, kad mi za muskarca kazu da je stidljiv i povucen, zamisljam ne-osobu.
Uzgred, videla sam i sliku... nikako... mislim, ne znam po cemu smo to slicni...Pogledajte prilog 594127
Mozda po stepenu dragosti toj zeni... kuku meni!
А да кажеш - Нити ћу да зовем нити ми тражи другу прилику ако не мислиш да по фамилију пустим гласиу да су преварио жену или преварила мужа...

A kako do tad da ostanemo u dobrim odnosima?
Te', dodje mi sve da teram tamo, a nisam taj tip!
Ova se jos potrudila toliko da mi svog direktnog rodjaka nabacuje... taman posla da joj kazem da joj posao ne valja... :eek:
Mislim, vidim da je dotle doslo, samo sotro i direktno!
Zasto ljudi misle da nam treba njihova pomoc ako nismo sami uspeli da se snadjemo?
Sve sto zelim je da me svi ostave na miru.
Sad i moja bliska familija ucestvuje u tome i svi navijaju da se ''zblizim''. Pre svega, osoba ne izgleda ni blzu onoga sto mogu da podnesem, po obrazovanju smo nebo i zemlja, i plus ne vidim kako... nikad nisam izrazila interesovanje za te neke ''bogate'' ljude.
Aaaa! Help!

Ova se jos potrudila toliko da mi svog direktnog rodjaka nabacuje... taman posla da joj kazem da joj posao ne valja... :eek:
Па лепо, неће ти више никога набацивати па нећете имати несугласице и онда ћете имати добре односе :)

Ma što dramiš, kaži joj lepo da nisi zainteresovana. Ako će zbog toga odnos da bam se naruši, pa nek se naruši. Sad je najbitnije da budeš s nekim. Ajfe molim te. Smorili su Boga oca.

@couchfromIKEA ,
ne dramim, samo reko', mozda imate carobne reci koje su svima jasne bez da se uvrede.
Ja sam, onako, osoba za sebe, imam svoj neki stil zivota, ali opet ovo nisam imala na umu pa se nikad nisam ni pripremala za slicnu situaciju.
Svasta! Ti tamo meni neki skart...
mislim, pre bih se popic*arala sa tom zenom obzirom na to sa kim je imala nameru da me spari, stvarno nicim nisam izrazila ni zelju, ni nameru... uzas! Zasto te neko degradira tako olako??? I sad ja treba da se izvinjavam, a ne ona! Uh! :tiganj:

Мене су смарали до неке 35, до 40 се још неко повремено сетио, до 45. су наставили моји а после су и они дигли руке :)
Најбољи ми је био клинац када ми је својевремено рекао да је ето мајка његове девојчице сама уусамљена па би могао да нас упозна :) :) :) Признајем да је то био врхунац.

Мене су смарали до неке 35, до 40 се још неко повремено сетио, до 45. су наставили моји а после су и они дигли руке :)
Најбољи ми је био клинац када ми је својевремено рекао да је ето мајка његове девојчице сама уусамљена па би могао да нас упозна :) :) :) Признајем да је то био врхунац.
About a boy.

@couchfromIKEA ,
ne dramim, samo reko', mozda imate carobne reci koje su svima jasne bez da se uvrede.
Ja sam, onako, osoba za sebe, imam svoj neki stil zivota, ali opet ovo nisam imala na umu pa se nikad nisam ni pripremala za slicnu situaciju.
A pazi, osloni se na nekog drugog iz rodbine. Požali se drugoj rođaci.
Da uprostim, mojoj rođaci je druga rođaka rešila da traži muža pa pitala mene jel znam nekog slobodnog. Pa sam joj ja objasnila da ta što je singl nije sirota bespomoćna da nađe sama, da ćemo da nadrljamo svi ako je uguramo u brak koji će možda pući, i da sačeka da joj ova sama potraži pomoć. Tako da je provodadžika odustala.

U ovom slucaju ''pravim se mrtva'' nece upaliti?
Pih, sto mrzim da obrazlazem stvari koje su vise nego ocigledne i to zeni od 60+ ...
Ocekivano i normalno je da dete nesto ne zna a ti znas pa dodjete do saznanja koje ti imas zajedno.
Da se objasnjavam sa odrazlom zenskom osobom mi je bas nistavno... izgubiti minute svog zivota...
ali da, treba ih sve jednim udarcem eliminisati. Tacno ce kasnije ostalima da preprica svoje iskustvo pa ce svi da se primire. thumbs up!

U ovom slucaju ''pravim se mrtva'' nece upaliti?
Pih, sto mrzim da obrazlazem stvari koje su vise nego ocigledne i to zeni od 60+ ...
Ocekivano i normalno je da dete nesto ne zna a ti znas pa dodjete do saznanja koje ti imas zajedno.
Da se objasnjavam sa odrazlom zenskom osobom mi je bas nistavno... izgubiti minute svog zivota...
ali da, treba ih sve jednim udarcem eliminisati. Tacno ce kasnije ostalima da preprica svoje iskustvo pa ce svi da se primire. thumbs up!
Najbolje da se žališ njenoj deci, ako ima decu. To će je dovesti u red.

Mislim, nije ovo prvi put, ali ranije su to bili ljudi kojima imam slobode da kazem sta mislim bez da me lose shvate.
Ovo mi je prvi put da se dalja rodjaka setila mene jer se posle 100godina srela sa tim drugim rodjakom. Mislim, ne bih lepila slike, a ona kaze da cak i fizicki podsecamo(jedno na drugo).
Covece, ja sa 32 izgledam kao da imam manje, subjektivno koliko... ovaj covek izgleda da je stariji 10god. nego sto jeste.
Veze s'vezom.
Svi moji bivsi potvrdjeno lice na mene tj licimo se, a ne izgledamo nikad iznureno i umorno od zivota.
Mislim, najvise me i plase ti iznureni i umorni od zivota. Imas ljude sa 70 pa opet izgledaju zeljni zivota, neumorni, puni duha, lepo, mlado.
Osudiste me sad, ali nije to ni tema...
mada bi moglo da bude... Iako sam solo, odrzavam zivotnu energiju u naboju. Hocu, mogu, zelim!
Kod koga tako ne vidim... ma, plasi me.
Zakljucno, kao i naslov-provodadzisanje, no-no! Please, give us a break!

Mislim, nije ovo prvi put, ali ranije su to bili ljudi kojima imam slobode da kazem sta mislim bez da me lose shvate.
Ovo mi je prvi put da se dalji rodjaka setila mene jer se posle 100godina srela sa tim drugim rodjakom. Mislim, ne bih lepila slike, a ona kaze da cak i fizicki podsecamo(jedno na drugo).
Covece, ja sa 32 izgledam kao da imam manje, subjektivno koliko... ovaj covek izgleda da je stariji 10god. nego sto jeste.
Veze s'vezom.
Svi moji bivsi potvrdjeno lice na mene tj licimo se, a ne izgledamo nikad iznureno i umorno od zivota.
Mislim, najvise me i plase ti iznureni i umorni od zivota. Imas ljude sa 70 pa opet izgledaju zeljni zivota, neumorni, puni duha, lepo, mlado.
Osudiste me sad, ali nije to ni tema...
mada bi moglo da bude... Iako sam solo, odrzavam zivotnu energiju u naboju. Hocu, mogu, zelim!
Kod koga tako ne vidim... ma, plasi me.
Zakljucno, kao i naslov-provodadzisanje, no-no! Please, give us a break!
32 godine?!? Još se nisi udala?!?! Imam ja komšiju jednog...

Back