provodadžija

Ti kao da si vona bi sponzorusa..:(

Nije to sponzorstvo, bar mislim. Nekoga mogu privlaciti relativno uspesne zene i muskarci. Na primer, mene privlace sefice 40-45.:prstic:
Izgled tu moze i da ne igra neku vazniju ulogu.

Sponzorstvo je kada bi neko pristao na bilo koga samo da ima kesh, a kad se neko lozi na sefa u odelu ili spokojnije ljude u srednjim godinama umesto na "mlade, zgodne i nezgodne" je valjda malo drugacija varijanta, a ne sponzorstvo.

Evo malo hard roka... malo urbane kulture... paznju da obratis na lika koji svira harmoniku i na njegovu facijalnu ekspresiju.

- - - - - - - - - -

Nije to sponzorstvo, bar mislim. Nekoga mogu privlaciti relativno uspesne zene i muskarci. Na primer, mene privlace sefice 40-45.:prstic:

Sponzorstvo je kada bi neko pristao na bilo koga samo da ima kesh, a kad se neko lozi na sefa u odelu ili spokojnije ljude u srednjim godinama umesto na "mlade, zgodne i nezgodne" je valjda malo drugacija varijanta, a ne sponzorstvo.

Stvarno si upao u ovo k'o šljiva u *****.

uspeh privlaci oba pola...uopste ne zelim da lazem...da, igralo je ulogu sto je gurao skolu do kraja i sto je na poziciji na kojoj je i sto je ceo njegov zivot takav kakav jeste...pa ne zabavljam se sa lutkom...kao sto je i njemu igralo ulogu sto sam vaka kakva jesam...mozemo da se lazemo ali tako je...ljudi su slojeviti i sve je to deo njega...koji volim...mi nemamo 22 godine pa da je samo vazno kako se ljubi na klupi u parku...mada se i tamo ljubi lepo:lol:

A jebbi ga... mozda navata, sta znas :lol:....kao ova stjuardea sto je navatala sefa cele avio-kompanije, naseg lepog Nikija (stariji od nje jedno tri-cetiri banke, ali Boze moj...osigurala se sa dvoje dece, ekstrica).
Ljubav bre... :heart: :rotf:

uspeh privlaci oba pola...uopste ne zelim da lazem...da, igralo je ulogu sto je gurao skolu do kraja i sto je na poziciji na kojoj je i sto je ceo njegov zivot takav kakav jeste...pa ne zabavljam se sa lutkom...kao sto je i njemu igralo ulogu sto sam vaka kakva jesam...mozemo da se lazemo ali tako je...ljudi su slojeviti i sve je to deo njega...koji volim...mi nemamo 22 godine pa da je samo vazno kako se ljubi na klupi u parku...mada se i tamo ljubi lepo:lol:

Prvo,nije tacno da uspeh privlaci oba pola.Ili bar,ne privlaci ih jednako.Dok je za zenu to prioritet za muskarca je to samo obican podatak.
Drugo,nije tacno da su svi koji su "na poziciji" tu gde jesu zahvaljujuci skoli i sopstvenim kvalitetima.90% ih je tu jer su bili spremni da podmazu gde treba i da poture dupe u pravom trenutku pravoj osobi.Ako je to prototip pozeljnog muskarca evo ja javno priznajem da sam obicna nistarija.
Trece,lepo je sto si iskrena.Bez zezanja.

Idealno bi bilo naći nekog izbjeglicu al da je sa sela poteko i on i roditelji i babe i dede i pradede i tako nazad 20 kolena i da je opet u selo neko došao, dva sela da ima <3 al ne može nema više tih pravih seljaka jbt sve nešto ni vamo ni tamo a taki su najgori, pa onda najbolje ništa

Prvo,nije tacno da uspeh privlaci oba pola.Ili bar,ne privlaci ih jednako.Dok je za zenu to prioritet za muskarca je to samo obican podatak.
Drugo,nije tacno da su svi koji su "na poziciji" tu gde jesu zahvaljujuci skoli i sopstvenim kvalitetima.90% ih je tu jer su bili spremni da podmazu gde treba i da poture dupe u pravom trenutku pravoj osobi.Ako je to prototip pozeljnog muskarca evo ja javno priznajem da sam obicna nistarija.

Ne mora to biti neka ultra mega giga pozicija, meni se cak cini da uopste nije toliko drasticno. Taj tip je mozda neki srednji sef, ali u njenim ocima on je uspesan covek i to ne jezikom novca vec sveukupno gledajuci.

Pa ne dolazi se do tih top menadzera tako lako niti ljudi imaju toliko kontakata sa njima, oni uglavnom posluju sa drugim kompanijama, traze posao za preduzece, srednji menadzment je taj koji ima najvise kontakata sa obicnim radnicima.

Lepo napisano. ;)
Iskrene sponzoruse i ja vise postujem od ovih kobajagi "postenih".

Ja uvek kazem - Srpkinja...nacice bogatasa pa taman iz groba u Saudijskoj Arabiji da ga vadi.

Ma o.k., samo da ne bude prica ljubav, on je divan, lep, duhotiv, inteligentan, blabla...onako iskusno se zaobidju njegovi glavni "kvaliteti" kad krenu da nabrajaju.

- - - - - - - - - -

Ne mora to biti neka ultra mega giga pozicija, meni se cak cini da uopste nije toliko drasticno. Taj tip je mozda neki srednji sef, ali u njenim ocima on je uspesan covek i to ne jezikom novca vec sveukupno gledajuci.

Pa ne dolazi se do tih top menadzera tako lako niti ljudi imaju toliko kontakata sa njima, oni uglavnom posluju sa drugim kompanijama, traze posao za preduzece, srednji menadzment je taj koji ima najvise kontakata sa obicnim radnicima.

Pa vidi, to je opet od firme do firme razlicito. Danas vlasnik firma, glavni glavonja iznad kojeg ne postoji niko, dolazi opusteno obucen (farmerice, ispasana kosulja), bos (haha, kad nisam umro kad sam ga video da seta bosonog), sladoled u ruci....kaze "Cao, jel znamo vec odakle rezultira ona razlika od juce?". Razjasnili mi, ode kod sledeceg od kojeg je nesto trebao itd. Opusteno... a umemo i o pecanju da popricamo posto je i on pecaros.
Kao sto rekoh, to sve zavisi kako u kojoj bransi, kako u kojoj firmi...

Gledajte, neko ko zaradjuje 2.500-3.000 evra mesecno ne mora da bude sponzorko/sponzorusa.
Preko 50% plate ide u stednju i za nesto tipa 10 godina to je sasvim pristojna para, a za takvo radno iskustvo ce sigurno imati posla i kasnije.
Neko takav realno ne mora da bude sa nekim radi para. :neutral:

To devojke koje rade za 300 evra ko crnkinje u Srbiji ce pre tako nesto da budu.

Fetish na skupu odecu mislim da nema bas svaka devojka, a moze se naci relativno jeftina, a lepa garderoba cak i kod Kineza, realno.

Sto se sela tice, realnost je da retko ko danas moze da bude zadovoljan zivotom na selu ako ima sansu da zivi u gradu. U EU elita i srednja klasa zivi vise u ruralnim podrucjima, ali ima brz i jeftin prevoz do grada sto u Srbiji nije slucaj te selo izumire.

Nekoliko puta sam bio u prilici da zanesenjacima oci otvorim i kazem im ono sto oni nisu znali o svojim izabranicama .
Ne znam samo koliko je to kasnije uticalo na doticne koje su izvisile ali sigurno znam da su naivcine posle iscrpnog dosijea bile vrlo zahvalne jer su culi ono sto nisu mogli ni da pretpostave.Dakle u neku ruku sam bio kontra provodadzija dakle to je vrlo odgovoran posao.

A ne kazem ja to zato sto mislim da su oni manje vredni niti da oni licno imaju problem. To je opsti problem mnogih sela u Srbiji da muskarci koji ostanu na selu ne mogu da se ozene jer nema dovoljno devojaka koje hoce da zive na selu. One koje mogu, odu u grad i udaju se tamo bezeci od teskih seoskih poslova. One koje ostanu, nisu dovoljne za sve. A muskarci u tim sredinama uglavnom ostaju na imanjima koje naslede.

Opste je poznato da se vec dugo dovode zene iz Albanije koje se udaju za takve muskarce. One su jos patrijarhalnije od nasih, kultura i obicaji su slicni i to funkcionise.

ne bih se slozio sa tobom brate visnjo.. mislim da su devojke samo nedovoljno obavestene o zivotu na selu (kao npr. Freya.. ebi ga kad su sela mala pa se ne vide iz aviJona}.. pa ti nisi videla kakvu je buru odusevljenja medju forumskim devojkama izazvala fotka sloncheta sa kozom.. kladim se da bi se istog casa sve udale za njega samo da nisu u ozbiljnim vezama ili kakvim drugim zaebancijama.. pa koliko je tu samo istinskih ljubiteljki zivotinja.. one bi odmah spichile tamo da uzivaju u kravama, kozama, kerovima i mackama, slonche bi bio gotovo i nebitan u toj prici, samo kolateralna steta.. samo bas sad ne mogu, ebi ga

Poslednja izmena:
ne bih se slozio sa tobom brate visnjo.. mislim da su devojke samo nedovoljno obavestene o zivotu na selu (kao npr. Freya.. ebi ga kad su sela mala pa se ne vide iz aviJona}.. pa ti nisi videla kakvu je buru odusevljenja medju forumskim devojkama izazvala fotka sloncheta sa kozom.. kladim se da bi se istog casa sve udale za njega samo da nisu u ozbiljnim vezama ili kakvim drugim zaebancijama.. pa koliko je tu samo istinskih ljubiteljki zivotinja.. one bi odmah spichile tamo da uzivaju u kravama, kozama, kerovima i mackama, slonche bi bio gotovo i nebitan u toj prici, samo kolateralna steta.. samo bas sad ne mogu, ebi ga

Slazem se sa napisanim... :aha: tuga pregolema

Back