Mensch-Maschine
Iskusan
- Poruka
- 6.591
Da parafraziram jednog velikog mislioca: "Ljudi koji žive na selu nisu zapravo ljudi. To su stvorenja koja postoje da bi ubijala živinu umesto nas."
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovde se vec razvija interesantan koncept
prostodushni momci sa sela osudjeni su na desanku ili shiptarke iz uvoza jel?!
ovde se vec razvija interesantan koncept
prostodushni momci sa sela osudjeni su na desanku ili shiptarke iz uvoza jel?!
Da parafraziram jednog velikog mislioca: "Ljudi koji žive na selu nisu zapravo ljudi. To su stvorenja koja postoje da bi ubijala živinu umesto nas."
То нису момци него чиче огрезле у пићу.

znaaachi...dovoljno je reci da je neko neozenjen i zivi u ruralnoj sredini...pa da mu se prilepi epitet alkosa...po difoltu![]()
To se samo konstatuje stanje na terenu jer to jeste veliki problem mnogih sela u Srbiji, da je dosta neozenjenih momaka.
Zanimljva tema. Nekako mi se cini da sto je selo dalje od neke urbane i vece sredine, to je gore i samim tim mentalitet ljudi je drugaciji.
Mada upoznah devojke sa sela koje mogu da mi drze lekcije o knjizevnosti (mada to jedva dve od njih ko zna koliko, ostalo kao i svugde, prosek), znaci ne tipicne seljancice, tako da, ima svega po selima, kao i svugde, ali posto je manja sredina, manji je i broj takvih ljudi.
pa isto je toliko i neudatih devojaka
kao recimo akterka emisije iz uvoda...koju nisam gledao
koji je njihov problem?

znaaachi...dovoljno je reci da je neko neozenjen i zivi u ruralnoj sredini...pa da mu se prilepi epitet alkosa...po difoltu![]()
nisu ali njihov bazni problem nije u tome gde zive vec kako..cak i da nemaju materijalnih mogucnosti nista njih ne sprecava da rade na sebi onoliko koliko mogu..niko I'm npr ne brani da se uclane u biblioteku ..knjiga bar ima..zar ne?
oni se retko trude da unapredjuju sebe kao coveka i licnost

problem je dakle,shto taj decko iz teme,emisije...nije chitao hegela i recitovao besmtrne stihove prevera?
jaaaavlja mi se...![]()

...i kozojepca

oklen ti znas tu dvojicu, a?![]()

pa isto je toliko i neudatih devojaka
kao recimo akterka emisije iz uvoda...koju nisam gledao
koji je njihov problem?
e, to mi je ortak nesto kao objasnjavao
one bi, ako sam ista ukapirala, najradije u grad
ili da se makar prave da su u gradu tj da ne rade nista
doduse, to je njegova verzija...verzija razocaranog covjeka![]()

neko razvlachi i sitnu pernatu zivinu po dvorishtu
- - - - - - - - - -
i kafane brate![]()

Ниси гледао емисију о доведеним шиптаркама, кафана им је једина забава. Шта мислиш шта тамо пију? Чај?

vidi...tamo negde postoje ljudi koji razmishljaju i gledaju na stvari drugachije od nas
neverovatno deluje znam...ali je tako![]()

Ko mu je kriv sto je glup. Msm stvarno, aj sad nadji mi neku koja ce da ode iz grada i obradjuje zemlju. Jos takvu koja je sto kazes sito i reseto prosla. A da ne mora. Ako mora, losa varijanta. Ako ne mora onda je on il glup il naivan. I da ti odgovorim sta on misli-NE MISLI. Nada se mozda, ali o nekom normalnom razmisljanju tu reci nema.super aj sad nešto na temu
- - - - - - - - - -
misim baš mi bilo žao čoveka...al vidi se brate da nije za njega...i koje li su njene pobude, šta li on misli...misim neam pojma skroz mučno...
Ne bih rekao da je veliki broj neudatih devojaka na selu iz prostog razloga. Momci obicno ostaju na imanju, a za to im ne treba ni diploma niti bilo sta. Ne znam nekog da je prodao porodicnu kucu i da se preselio u grad, mozda i ima, ja ne znam niti ovako niti iz price.
Devojke nemaju razloga da ostaju na selu, i neke verovatno zele ugodniji zivot u nekoj urbanoj sredini.
Da, između sela i grada velika je razlika u mogućnostima za intelektualni napredak...
ali
[retoričko_pitanje] koliko ljudi u gradovima zaista i koristi te mogućnosti? [/retoričko_pitanje]

daj link il ko da nije bilo![]()