Милица
Buduća legenda
- Poruka
- 26.912
Postoji tu sigurno neka mogucnost, ali to znaju ovi sto se bave kuporodajom stanova.
Ne postoji mogućnost oslobađanja od poreza pri kupovini stana za onog ko već ima stan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postoji tu sigurno neka mogucnost, ali to znaju ovi sto se bave kuporodajom stanova.
Ne postoji mogućnost oslobađanja od poreza pri kupovini stana za onog ko već ima stan.
Da, ali ako se od sutra vodi na nekog drugog, tj. pre prodaje drugog, onda ga nemam.
samo ko je otuđio pre januara 2006.,
ko otuđi posle tog datuma nema poresko oslobođenje
prilikom kupovine drugog stana ...
Samo ne znam kako ce oni da dokazu da sam ja pre toga imao stan, ako se preknjizi sa mame na nekog drugog...to otprilike nije izaslo iz one sobe u sudu, sto se tice ostavinske rasprave.
Ok, hvala ti, onda ne mora nista da se radi, moze samo da se preknjizi direktno na kupca sa mame, posto ce verovatno biti kes kupac....i koliko je uopste taj porez ili sta god da je? Jel to ima veze sa velicinom stana ili cenom kad budem kupovao?
Zar ne moze da se odrekne nasledstva u neciju korist. Onda prakticno nista nije nasledio ni posedovao.
Zar ne moze da se odrekne nasledstva u neciju korist. Onda prakticno nista nije nasledio ni posedovao.