Privreda SFRJ bila nerentabilna?

Tata, iz prve ruke su to informacije, moj otac je radio u Mačkatici a tu priču za Delišes mi je ispričao drug koji danas radi u Nektaru (bivši Delišes). Nije skladištenje jabuka u pitanju, nego su sigurno dolazili da uče o tehnologiji prerade voća. A to nije moglo da se desi da neko iz vrha nije naredio to, što znači da su Kinezi dolazili po celoj Srbiji da uče o industrijskoj proizvodnji.
Hajdemo ovako, Kinezi su jos pre 1980-te imali svemirske rakete Dugi mars, da ne spominjemo balisticke rakete za nuklearno oruzje, oplate motora tih raketa se liju. Pa sad zamisli, Kinezi imaju svemirsku tehnologiju i liju delove za nju a u Mackatici u kojoj je gospod bog ugasio svetlo ima napredniju tehnologiju od tih Kineza. E ybga.

U svakom slucaju gubljenje vremena pisanje sa tobom.

Hajdemo ovako, Kinezi su jos pre 1980-te imali svemirske rakete Dugi mars, da ne spominjemo balisticke rakete za nuklearno oruzje, oplate motora tih raketa se liju. Pa sad zamisli, Kinezi imaju svemirsku tehnologiju i liju delove za nju a u Mackatici u kojoj je gospod bog ugasio svetlo ima napredniju tehnologiju od tih Kineza. E ybga.

U svakom slucaju gubljenje vremena pisanje sa tobom.
Ako ti je lakše da veruješ da priča nije istina veruj da je tako, šta drugo da ti kažem. Imam pametnina posla nego da izmišljam ovde svakojake priče.

mani se ti moje firme bolje gledaj svoju plaćeničku
u mojoj firmi konzorcijumske prirode ima više socijalizma nego u EPS-u npr.
Vidiš i sam da nije loše u čistom kapitalizmu. Ovo ti je gazda, btw.

1753980388309.png

Back