Ej ArkantoS, stvarno nema smisla...popravi te linkove, sta nas zezas?! :sad:
Evo OVAJ ALAT popravlja sve linkove. Valjda umes da ga koristis
Evo OVAJ ALAT popravlja sve linkove. Valjda umes da ga koristis
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znao sam odmah svrhu avatara..Ah momci.....slatki ste i tako predvidivi.
Jel' se secate cuvene scene sa Seron Stoun iz Niskih strasti...kad je oni inspektori ispituju.
Sustina, a i simbolika te scene je u tome sto je mogla da im proda pricu i da je Majka Tereza, oni bi je kupili za sve pare.
Probao sam i ja sa ova moja dva prsta koja jedino upotrebljavam (Shift taster pritiskam uvetom). Izbacio je da imam 14 karaktera u minutu, 0 correct i 14 neispravnih a pozicija neije mogla biit ispisana jer je prevelik broj, pa je izbacio ************Ah momci.....slatki ste i tako predvidivi.
Jel' se secate cuvene scene sa Seron Stoun iz Niskih strasti...kad je oni inspektori ispituju.
Sustina, a i simbolika te scene je u tome sto je mogla da im proda pricu i da je Majka Tereza, oni bi je kupili za sve pare.
Back to the topic (da ne budem opet brisana i pored avatara):
You reached 127 points, so you achieved position 6235 on the ranking list
You type 180 characters per minute
You have 31 correct words and
you have 1 wrong words
Ko sto rekoh, bicu direktorka i imacu musku sekretaricu.
Vezbajte to kucanje. Vezbajte koncentraciju. Vezbajte bilo sta (teretana, pilates, ritmicka gimnastika, heklanje....) i budite dobri u tome sta radite.
Znao sam odmah svrhu avatara..
E sad, jos uvek nisam ukapirao da li si ti neki rod Mariji Tereziji ili se plasis nekih inspektora ili nisi sigurna da li je bezbednije prodati pricu o Mariji Tereziji od voznje bez rezervnog tocka. Ili je to sve smuckano zajedno?
Probao sam i ja sa ova moja dva prsta koja jedino upotrebljavam (Shift taster pritiskam uvetom). Izbacio je da imam 14 karaktera u minutu, 0 correct i 14 neispravnih a pozicija neije mogla biit ispisana jer je prevelik broj, pa je izbacio ************
Na kraju nje krupnim slovima pisalo STOKO, KO TI DADE KOMPJUTER!
Ohohoho... neko se visoko bacio...
Evo izbacujem kandidaturu za tvog prvog sekretara, a ako me ne bude islo, posto govorim, srpski, hrvatski, bosanski i crnogorski jezik onda me samo prebaci, tacnije preimenuj u potparola, hocu reci glasnogovornika...
Pa ne znam sta da ti kazem, a da bude iole utesno :-( ...Ajde reci sta ti ide od ruke pa cu te pohvaliti-makar reda radi.
GZ, za pocetak ce biti dovoljno da znas da skuvas kafu. A onda korak po korak, i napredovaces u karijeri sigurno.
Samo da znas jednu stvar: kod mene veze i protekcije ne pale. 8-)
....a bolnicarka se vec porodila, valjda, nisam obavijesten o ishodu..
..
Nemoguce! :shock:Nisam u toku.....
GZ? Vanbracno dete?
Pocinjem da ti pravim CV...Ovo prethodno ide na listu SKLONOSTI