Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Imam sličan, samo je kod mene upravljački mehanizam jednostavniji.
Ono što mi pada na pamet za napomenu je da obratiš pažnju na max nosivost stola, za slučaj da planiraš da nekad na njemu držiš desktop računare.
Da da, hvala na podsetniku, planiram da drzim i kuciste na stolu, koji nije nesto bas lak. S obzirom da je skup ovakav kakav ja hocu, raspitujem se , jer ne bih da dajem tolike pare a da je krs ili ne moze da mi vrsi posao kako zelim.
Fora je u tome da mnogo vise prasine upija kada je dole, msm to sam ja primetio a druga stvar, kuciste mi ima RGB svetla, takodje imam i maticnu koja svetli kao i RGB Ram memoriju pa mi je to zanimljivo da bude pored.
Fora je u tome da mnogo vise prasine upija kada je dole, msm to sam ja primetio a druga stvar, kuciste mi ima RGB svetla, takodje imam i maticnu koja svetli kao i RGB Ram memoriju pa mi je to zanimljivo da bude pored.
Ima logike ako hoces da malo radis stojeci, a malo sedeci. Za ostalu namenu mi deluje preskupa igracka. Mozes da kupis isti takav sto za mnogo manje pare, samo da se ne pomera po visini. Ta modluarnost je iz nekog razloga skupa kao da treba da ugrade cisto zlato u sto.
Ima logike ako hoces da malo radis stojeci, a malo sedeci. Za ostalu namenu mi deluje preskupa igracka. Mozes da kupis isti takav sto za mnogo manje pare, samo da se ne pomera po visini. Ta modluarnost je iz nekog razloga skupa kao da treba da ugrade cisto zlato u sto.