Proven E2-12 - Sto za racunar

skawzy

Aktivan član
Poruka
1.787
Pozdrav ljudi, jel ima neko iskustva sa ovakim tipom stola za racunar? U pitanju je elektronski sto, po kom mozes da podesavas visinu koliko zelis?

10191_11245803 (1).jpeg

Fora je u tome da mnogo vise prasine upija kada je dole, msm to sam ja primetio a druga stvar, kuciste mi ima RGB svetla, takodje imam i maticnu koja svetli kao i RGB Ram memoriju pa mi je to zanimljivo da bude pored.
Кућиште и треба да упија што више прашине, нећеш ваљда да ти да прашина остане у соби и да је удишеш?

Ima logike ako hoces da malo radis stojeci, a malo sedeci. Za ostalu namenu mi deluje preskupa igracka. Mozes da kupis isti takav sto za mnogo manje pare, samo da se ne pomera po visini. Ta modluarnost je iz nekog razloga skupa kao da treba da ugrade cisto zlato u sto.

Кућиште и треба да упија што више прашине, нећеш ваљда да ти да прашина остане у соби и да је удишеш?
Ne lupetaj.
Ima logike ako hoces da malo radis stojeci, a malo sedeci. Za ostalu namenu mi deluje preskupa igracka. Mozes da kupis isti takav sto za mnogo manje pare, samo da se ne pomera po visini. Ta modluarnost je iz nekog razloga skupa kao da treba da ugrade cisto zlato u sto.
Pa to, hteo bih nekad da radim stojeci
ovo ne lici ni na sta. obican astal sto bi se reklo. da seces krastavac i udaras meso cekicem
Tvoj pravopis govori dosta toga. :)

Back