Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.977
Na žalost ništa od toga.
Ne postoji kritična masa.
Sa druge strane imaš SNS botove i ovi koji dižu ruke i beže odavde.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na žalost ništa od toga.
Mi iskreni levičari , nama lepe etikete kako smo špijuni upravo oni što se kurvaju na centru.odličan test, evo moje pozicije -
Pogledajte prilog 625276
Ja ti lepo pišem da Jovo nosi C4 a ti se pravi i dalje lud.
10.000 potpisa iŠta fali Jovi?
10.000 potpisa ili 50.000 evra.
Režim da hoće omogućio bi im to valjda.
Samo drug Jovo može da bude u partiji koja još uvek nije ni osnovana.Партија у којој је Јово Бакић одложила оснивање
komšija...ja sam ti ubogi bošnjo s islanda ...možeš li mi reći što je s onim našim patriotom velikim čoekom iako se vlahom zove....kako ono...me -me-me mektić allah ga nagradio.Jovo Bakić: Đilas i Vučić su dve frakcije jedne iste oligarhije https://www.danas.rs/politika/djilas-i-vucic-su-dve-frakcije-jedne-iste-oligarhije/
Pogledajte prilog 630329
Чибе боте!komšija...ja sam ti ubogi bošnjo s islanda ...možeš li mi reći što je s onim našim patriotom velikim čoekom iako se vlahom zove....kako ono...me -me-me mektić allah ga nagradio.
nemoj tako brate mehmede...o onom kjafiru želim glas da čujem...eto ima da ti poštom pošaljem islandske kurtone za meze da vidiš da u meni srca ima i da nisam vlah.Чибе боте!
....siguran sam da u sarajevu kalifatu postoji neupored........................................itdСигуран сам да у Србији постоји неупоредиво више добрих него злих људи, много пута сам се у то уверио, али ови први су страшно наивни, а ови други су део хоботнице (мафије). То је оно чувено "вежи коња где ти газда каже". Одвратно је тако проживети живот и још више васпитавати своју децу да тако треба. Није лако, али могуће је проживети живот и са достојанством, а не бити социјални случај.
nemoj tako
Потпуно си у праву ако мислиш на давно прошла времена. Али, Арабери и Санџаклије су вас толико прекрили, да чисто сумњам да је било ком рођеном Сарајлији драго да само прошета улицом. Ви сте неповратно уништени, за нас има мало наде.....siguran sam da u sarajevu kalifatu postoji neupored........................................itd
Потпуно си у праву ако мислиш на давно прошла времена. Али, Арабери и Санџаклије су вас толико прекрили, да чисто сумњам да је било ком рођеном Сарајлији драго да само прошета улицом. Ви сте неповратно уништени, за нас има мало наде.
koga nas....koji ste vi??..Потпуно си у праву ако мислиш на давно прошла времена. Али, Арабери и Санџаклије су вас толико прекрили, да чисто сумњам да је било ком рођеном Сарајлији драго да само прошета улицом. Ви сте неповратно уништени, за нас има мало наде.
Ми смо Срби, бар значајан део, а ви сте зелени, без националности осим Арнаута. Њима је вера само пут ка Великој Албанији.koga nas....koji ste vi??..
Ми смо Срби, бар значајан део, а ви сте зелени, без националности осим Арнаута. Њима је вера само пут ка Великој Албанији.
ti si srbin kao milo đukanović...ti si samo plačenik onog čija hambasada u iraku gori...ti i onaj tvoj komšija bakirova uzdanica...Ми смо Срби, бар значајан део, а ви сте зелени, без националности осим Арнаута. Њима је вера само пут ка Великој Албанији.
Пени Лигњославе, само да ти чика исприча шта смо све радили твојој Арнаутској браћи. Прво у Приштини, тачније на Врањевцу. Пошто су пешачке полицијске патроле биле тешко опремљене, са дугим цевима, са два везана оквира селотејпом, са панцирима итд. они баце камење на патролу и у патикама се брзо изгубе у оном лавиринту уличица, пролаза итд. Онда ми направимо пешачку патролу у цивилу на њиховом путу, па, када се они набацају камења, лаганим кораком дошетамо и поставимо их између чекића и наковња. Није било привођења, само васпитање на лицу места. Више нико није бацио ни лист папира.ti si srbin kao milo đukanović...ti si samo plačenik onog čija hambasada u iraku gori...ti i onaj tvoj komšija bakirova uzdanica...
...da ti kažem sinko...ovo što si nažvrljao čitam bolje nego mnogi srbi...ali ne čitam do kraja jer me ne interesira...ono što vi srbi ne znate..ne znate prepoznati neprijatelja i zagrliti prijatelja..danas opet braćom zovete milogorce kao što vam je kralj prije ww2 braćom zvao hrvate...treba biti pametan i strpljiv i u jednom trenutku izvršiti istragu milogorskih kvazipoturica...Пени Лигњославе, само да ти чика исприча шта смо све радили твојој Арнаутској браћи. Прво у Приштини, тачније на Врањевцу. Пошто су пешачке полицијске патроле биле тешко опремљене, са дугим цевима, са два везана оквира селотејпом, са панцирима итд. они баце камење на патролу и у патикама се брзо изгубе у оном лавиринту уличица, пролаза итд. Онда ми направимо пешачку патролу у цивилу на њиховом путу, па, када се они набацају камења, лаганим кораком дошетамо и поставимо их између чекића и наковња. Није било привођења, само васпитање на лицу места. Више нико није бацио ни лист папира.
Друга прича је из Качикола, великог села на око двадесетак километара од Приштине. Смена је била четири полицајца у 48 сати у селу од око четири хиљаде становника. Никада нико није дошао од њих у полицијску станицу, све су решавали између себе, наше је било само да се очувамо. Ми смо увек имали паштете, месне нареске и сличне ствари у већим количинама. Навадили смо неколико њихових џукаца да их хранимо, па су они махали репом на сваку полицијску и војну униформу, а развалили се од режања и лајања на "домаћине". Када чујемо лајање, одмах смо били спремни, а у међувремену смо спавали као бебе. Нема бољег стражара од пса - не мора да буде дресиран.
Све ти ово пишем да не мислиш да сам неки "Интернет ратник", као ти, издресирани исламисто. Ја сам свој на своме.